Gula lr gröna ögonbryn på Kent konsert?

Fullspäckad dag idag. Började med ett otroligt stort misstag igår. Gjorde (blonda) slingor på Robin och när jag själv brukar göra det på mig brukar jag alltid ta lite på mina ögonbryn typ nån minut eller två för att ljusa upp dom lite grann bara, brukar alltid bli fin fint. För jag tycker jag har så mörka ögonbryn.. Hur som helst. Så igår gjorde jag samma sak.. Bara det att jag efter applicering gick till soffan och la mig, glömde helt bort i vilken situation jag befann mig i. Hmmmmmm... SHIT FÄRGEN!!!! kom jag på sen och rusar till badrummet - too late! PISSGULA! av de man kunde se, för dom va så ljusa så man knappt såg att jag hade ögonbryn. Såg ut som en behandlad cancerpatient :'(
Mmmm.. vaknade upp och drog ner och körde ett spinningpass. Påväg till H&M efter det ska man ju såklart träffa typ alla man känner.. så typiskt. Men men, var bara tvungen att gå in på jobbet en sväng och höra om Johan hade något att säga om helgen när jag jobbade. Men det hade han inte, så jag fick lida förgäves.. :( "Vad har du gjort med ögonbryna?!" utbrister han.. jag berätta min historia och han bara skratta.. hehe mkt roligt.. :/

Jäjä.. vidare till H&M och handlade det första jag såg.. Brun färg såklart.. Hem och färga. Och ni vet väl hur det blir från blont till brunt? - För er som inte vet så blir det GRÖNT! Hmmmm vad var bäst??? :O
Jeeeeeeeey! Färga om dom 4 ggr och nu ser dom bara allmänt jättemörka ut. Men om man tittar noga i ljuset så ser man att dom är mörkmörk-gröna.. Haha lyckat! Neej!
Men men, det är bättre nu än att se ut som att ha cancer! Jaja, nu ska jag snart sätta mig i en av stans fetaste taxibilar, en sån där fet chrysler, vet ej vad modellen heter, men grillen ser nästan lika farligt ut som ett svart hål i rymden som bara slukar allt i sin väg. Vanlig taxi som går, till samma pris som en vanlig, att beställa från Eskilstuna taxi. Så nu vet ni hur ni ska göra entré till krogen i VÄRSTA taxin! (Y)

Var nyss hemma hos Sara, hon har ju i princip blivit grannar med oss nu när hon flyttat. Eller ja, hon flyttar på lördag men fick nyckeln idag! Jeeeeeey igen! Tummen upp för henne! Där stod jag och tänkte, faan jag måste också flytta hemifrån ju.. Men i samma stund som jag tänkte det så såg jag ner på mina nycklar i handen och inser snabbt att "Men hallå, är jag trög lr? Jag HAR ju flyttat" ...eller?? Alltså har ju kvar mitt rum (som numer typ är ganska tomt mot innan men ändå, det står där)...så det känns ju inte direkt som att jag har flyttat.. Beror väl på att jag inte äger den här lägenheten, inte betalar och att jag delar boendet med någon. Men å andra sidan klagar jag inte, jag skulle inte ha råd att bo själv. Tacka gudarna för min baby, hehe nej då. :P
Men men, mycket fin lägenhet iaf! Stor och ljus. Det kommer bli sååå bra tror ajg när du får allt på plats S!

Nej, nu ska jag fixa frillan på baby. Ska snart, jag, älskling, Sandra och Robban ner på Jernberghska och äta mat, sedan Kentkonsert!! Jeeeeey!!!

Diet nu.

Nu har vi börjat gå på diet. Första måltiden idag - asiatisk wok, rätt gott faktiskt. Kändes nyttigt!
Idag har vi vart hundvakter åt Nallepojken :) Han han hade vart hos veterinären och spolat öronen mot en infektion.  Så han hade lite ont. :(

Har nyss städat, känns sååååå bra!!! Gud jag mår VERKLIGEN myyyyckey bättre när vi har städat hemma.
Nu ska jag titta på Top Model och sen ner på Perrongen en sväng och träffa E och Sandra, S nr 2 :)

Puss.

Titta på Gossip med E, snacka om att det balla ur!

I spend my day with E today. Some Gossip and delicius food :) Blev bjuden på chickentortilla speciala ala E!
De va gott, eller va säger duuu? :P och S ligger fortfarande svag i soffan och mår dåligt :(
Håll uuut vännen!!

Nu mår jag riktigt bra. Har haft roligt med dig E idag, alltid lika kul med dig gummsan :) Sitter fortfarande och tänker på när du berätta om ding, ding, ding, ding, ding.....baaaaah, baaaaah... Loooool! :D Såå kul. Höll på och garva ihjäl mig, årets historia! Ni andra ba, oookej? Men det är tyvärr privat. Sorry guys!

Mår himlans bra alltså. Njuter. Tror det har att göra med att mitt hjärta är så varmt just nu :) Pratat med en god vän idag och det känns så bra. Så sa en viss person till mig att "Säg till din pojkvän att han ska vara glad över att ha en tjej som dig" Då vart jag också glaaad :) Det värmde. Kändes bra att höra.

I morgon ska jag träääna tror jag! Måste ta mig ner nu när jag snart får behålla mitt blod i kroppen! Wohoooo! Bara en månad kvar till nästa gång jag nästan ska förblöda då..
Undrar egentligen, hur mycket en kvinna, under hela sitt liv, tappar blod, endast för att hon inte är gravid..? Det måste bli en hel del.

Såg en VÄRDELÖS film ikväll btw - No country for old men. Då tänker ni - vad handlade den om då. Jag kan tyvärr inte ge er svaret på det. - Jag tittade på en film i 1,5 timme, och jag kan fortfarande inte resumera den. Se aldrig den. Såvida det inte står mellan den och en dokumentärfilm om afriskanskt kiss..


Jahaaaaaaaa??

Hmm... suck!!!!! Min mensvärk blir inte direkt bättre och bättre :( Fan vad jag hatar, hatar, hatar, haaaaaaatar det här!! Varför måste det göra sååååååå ont? :( :( :( Vill nästan ta livet av mig varje gång jag har det här.

Var i Vilsta tidigare och gick en promenad, skönt! Önskar det kunde sluta blåsa bara! Då skulle det vara riktig våååårkänsla!

Ikväll ska jag och Emma på Bio. Måste göööra något och jag har ju velat sett den där kärleksfilmen ett bra tag nu, men de blir ju aldrig av så nu bjöd jag med Emma och hon ville med :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, gå ner och sola kanske? Vore skönt!!

Guud vad jag längtar till våren!! MEN NU är klockan fan fem och det är inte ens mörkt ute, sååååååå kul att se!! Wohooooooooo det mår jag bra av!!

Övervinner kärleken allt?

Måste verkligen kärleken vara så hård ibland? Måste det verkligen vara så jobbigt med känslor?

...Ibland vet man bara att det bara finns en rätt väg att gå - ett rätt val att göra, ett enda rätt beslut... men man gör något annat endå, för känslorna styr över allt annat.. Ändå vet man, innerst inne att det är fel, men man vill, och gör det, ändå.. Det gör så sjukt ont.

Än en gång segrar detet, dvs drifterna, behoven, viljan.. Jag känner verkligen hur dte innerst inne sitter någon högre och skriker och slår klubban i bordet "Det är fel, det är FEL!" Det är överjaget som sitter med sina normer och perspektiv i om hur vi egentligen ska vara. Men jaget förlorar kampen mot detet. Detet är den starkaste av de, men den kan också ställa till med mest skada. Som i kärleken.. Detet är egoistiskt. Vill bara ha, ha och ha.. Struntar i komplikationer. Inte ett dugg smart. Och mitt "detet", är faan alltför starkt. Det tyder på dålig självdiciplin.
Det liksom känns som att man tappar självrespekten, och det känns som att man viker sig som att knäna bara krossas.. Men det är kärlekens verk.. Viljan att vara med någon, vad det än kostar..

Jag vet att det är fel, det känns. Men ändå, så känns det så rätt. Det är där jag blir så kluven. Det är där ångesten kommer in. Hur vet man att det är rätt? Ska man följa hjärtat, och ta risken att samma sak händer igen, som man gjort flera, flera ggr, eller ska man försöka resonera realistiskt och ta sitt sunda förnuft och gå efter de "oskrivna reglerna"? Vad mår man egentligen bäst av? Hur vet man vilket val som är rätt?


Är det som dom säger, övervinner kärleken allt? Till vilket pris som helst? Isf förstår ni nog själva svaret på frågan.. Men hur många ggr ska man orka? Hur mycket stryk tål det innan det tar skadan, för sista gången? Inatt sa jag till mig själv att detta var sista ggn, men jag vek mig, igen.. Men detta ÄR sista ggn.. Låt det vara..

image146

I've done some pretty amasing things..

Ja, det har jag. Jag måste intala mig själv att jag är EN BRA MÄNNISKA! Jämfört med en tjej i Afrika har de flesta av oss nog "allt man kan önska sig" Men jag vill inte inse det nu innan min mens ska komma, då blir jag håglös och får pms! Lite sol skulle vara bra för miiiig, men unfortunately for me, the sun always seems to shine when I'am at work :/

Idag har jag tillbringat min dag på stan med Emmy. Vi var och fikade på Wayne's och höll varandra uppdaterade. Sedan gick vi till Nilsson och jag köpte ett par skor! Kostade 900 men det var 70% rabatt så fick dom för 270, tyckte det var ett bra köp även då jag inte har pengar!
Nu ska jag ner och spinna, sola, sen hem och duscha. Sedan ska jag ner på Grappa och ta en coca cola! Det är sant :) Inge alkohol för mig inte.

I helgen blir det lugnt.. Alla ska festa - jag ska jobba.. Norberg is comming to town.. Just denna helg :/ Men men. Jag älskar att jobba (på Carlings) och tjänar ju braaaa pengar på helgen såå =) Dessutom kan det vara bra att en av oss är nyktra, vi har ju en tendens till att tjafsa när vi är onyktra :/ Nej ni, nu ska jag packa väskan och ner och svettas, gött!

Puss och Kram.


5 Months ffs

DODDAMNIT!!! Vad tiden går fort...brukar man säga! Det känns som vi vart ihop typ 1 åår, men det är bara månader, IDAG :) (eller det var rättare sagt, klockan är över 12) Hmm.. :/ Shiit låter som 5 rätt rejält dåliga månader när man lägger fram det så att det känns som mer..

Alltså förstår inte vad det är med mig idag. Trött som saaaaatan! igår jobbade jag 12-21 (hade möte klockan 7 när vi stängde) Tuna park var med, det var roligt. Andreas skulle hållt i mötet då det handlade om säkerhet, och han är ansvarig för det. Men han är i typ Åre eller nått, åker skidor iaf.. Så Johan frågade dom som bestämmer datum om vi kunde hålla på det tills nästa vecka då han är hemma igen. Men alla Carlingsbutiker var tydligen tvugna att ha det EXAKT SAMTIDIGT, Whyyyyyyy?? Löjligt tyckte vi.  Jag vart på tal om ansvarig, ansvarig för reklamationer :) Wiiiie :) Ansvar på mig, kräver Johan det av mig då ska jag kräva mer timmar av honom :D Way to goooo Girl!
Men men, tror jag var övertrött igår alltså för jag kunde inte ens sova, även då jag var så trött att jag hade hufvuuudvärk! Var vaken till 04-05, gick upp klockan 13.00. Sov igen på eftermiddagen. Somnade efter maten och nu har jag vart vaken ett par timmar, men VAD ÄR DET MED MIG??? Narkolepsi?


Fan vad vi har moffat, fettat, frossat, gööödat oss otroliiigt mycket med frasvåfflor, sylt, grädde, glass, goooodis efter det till beck-film. Hmm.. ut och springa maraton i morgon? Man känner sig ju inte direkt fräsch.


NU ringer alla och frågar om jag vill festa, NU. Sara och Emma å de ville jag skulle festa idag. Syrran vill att jag ska med ut i helgen. Hon brukar ALDRIG fråga mig om det, hmm.. just nu n'är jag bestämt att sluta. Bara typ träna, äta sunt och istället för godis äta morötter och gurka med dipp..  mmm blev sugen nuu :)
Kanske se om sista avsnittet på Gossig Girl till lite grönsaker och dipp... :D *muuums*

FFS! NI hör ju på mig. Det kostar att sluta röka. :/ Var stolta över mig!


På 20-års fest hos Emma!

Ööööööööööööööööööös!!
image143


I lördags var det fest för Emma Pemma som fyllde 20 år i söndaaaags! Wooohoo! Skulle upp och jobba på söndagen så jag tänkte att jag skulle ta det lugnt. Och ganska lugnt vart det, med alkoholen asså, och då brukar det inte vara så jätte roligt att vara på fest när alla andra är så fulla! Men det var faan sviiinroligt i lördags! Jag har inte haft så kul på LÄÄÄÄÄNGE!!! Höll mig på ett perfekt stadie hela tiden hos Emma och det va en massa nya tjejer där och vi spelade spel och det var asrolgit. Hiiimla roliga uppgifter asså. Våghals heter det och jag fick "Skicka sms till 2 personer med följande text: Du om polisen undrar vad jag gjorde mellan kl 00.30 och 01.30 igår natt kan du snälla säga att jag var med dig då? Förklarar mer sen..." Om personen ringer upp får du inte svara. Haha loool! Roligt! Emmas moster var med och hon var sååå grym! Man kunde tro att hon var i våran ålder. Började prata med 2 st tjejer.. Visade sig att dom var från BORÅS och visste vilka mina kompisar är? LOOOOL! Snacka om att VÄRLDEN ÄR LIIIITEN LR VAD?! Så stack vi ner på krogen och jag gick in med Pernilla, och faan vad vi röjde på dansgolvet, sick. Det var riktigt, riktigt roligt faktiskt! Jag brukar, nuför tiden, INTE ALLLLLSSSSSSS ha kul på krogen jag fullkomligt hatar det, men det var riktigt roligt nu! Jag älskar ju verkligen att vara med nytt folk också så det gjorde nog mkt! Firade in Emma vid 12 slaget och sen drog jag hem strax efter det. Men men, lyckad kväll! Det här fick Emma av mig:




Sara, Emma, Jag - Bästa vänner :)

   


Love you my giiirls <3


image144
Jag och Pernilla

image145
Öööh.. Typ Alla.. :) Förutom ERik och Marko

SKÅÅL FRÅN MIIIG!


Vi gasa i en Ferrari 430!

Halloj! Lördags var en riktigt bra dag! Jobbade kl 12-15 och fick gå lite tidigare men fortfarande ha betalt :) Niiice. Då hämtade Robin upp mig i snabb-bilen och vi åkte iväg till Sthlm och skulle på Bilmässa. Var rätt skoj.. Men de flesta bilarna har man ju redan sett så det är ju ingen orgasm precis, men dte var roligt ändå. I fredags tog ändå priset! Satt och käkade på Thai och bestämde oss för att åka till Norrköpings Platinum Cars. Åkte typ kvart över 4 och tänkte att det skulle ta som till Stockholm för det är ju typ lika långt, Bara det att det var vägar med fartkameror och 90 sträckor 80% av sträckan.. Detta var i fredags kväll. Vi kom fram kl fem i sex och dom stängde kl 6!!! KUL! Men killen jobbade över för att vi skulle få titta en stund och gick och berättade om bilarna och så satte vi oss i en Ferrari 430 och han tog bort rattlåset och startade bilen, siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick vilken sång!!!! Man kunde ju knappt höra vad man tänkte av att bilen, eller bilen - monstret, stod på TOMGÅNG! Coooolt! Så fick Robin gasa lite och faan vad häftigt. VILL HA!


 


HUr som helst.. Tillbaka till i lördags. Då var vi ia på bilmässa.. Fotade lite med mobilen, vissa bilder är inte jätte bra men checka in dessa beauties:


Tillåt mig presentera Lamborghini Gallardo:

image120

image122

image123

image124


Audi R8

image125

image126

image127


Svenska Koenigsegg

image128

image129

image130


Alfa Romeo Spider Cabriolet:

image131

image132

image133

image134


Ferrari 430 Scuderia:

image135

image136


Ferrari 612 Scagleti:

image137

Nytt Kööööööök!! :D :D :D

När jag kom hem från stan så åkte jag, Emma och Booh ´til Elon eller vad det nu heter och tittade på kyl och frys.. Trodde verkligen INTE att vi skulle köpa men det gjorde vi!!!! :D Vart till och med en tillhörande spis! :D Såå fint! Tv med Klocka, touch screen och allt! Den har allt! En receptbok inbygd, fönster och lampa in till kylen, snabb-kylning av öl och en raaad coola finesser! Valde mellan den och en helsvart, men den var Swarovski kristall-slinga i så den var ju "rätt ok" den med, men den såg inte lika livfull ut och dessutom var den så plastig i inuti så jag fick igenom min vilja :D :D Faan vad roligt!! I morgon kommer dom med leveransen och äntligen börjar vi någonstans!! Fan vad fett!! Titta vad fiiiiint:

image108

Man ser inte att det finns ett fönster i den här, men det gör det, och en lampa inne i kylen. Så kan man tända så lyser det och man ser in i de vackra djupet :) Wiiiie :) Och så en spis i precis samma design som denna. Faan vad roooooligt att få lite nytt och fräscht. KOMMER BLI SÅÅÅ FINT!!! :D Längtar verkligen tills i morgon då de kommer och installerar! :D

Flikkan som straffades av gud..

...Är jag..Idag.. Kunde inte denna dag bara innebära en till snuskgubbe och en och annan glasögonbutik till? Börjar med att Emma ringer och väcker mig och frågar om jag kan följa med henne till sesam som moraliskt stöd och byta p-stav. Efter det skulle vi ut och gå. Trodde i princip det var thats it för denna dag. Men dagen visade sig bli allt annat än..vad kan jag säga? - oväntat snuskig?

Jag som då har haft ett litet problem som jag bevarar privat för omvärlden (vill ju inte att dte ska hamna i NY Times), frågade denna barnmorska om hjälp. Men hon kunde ju inte hjälpa mig. Jag - som alltid - får idéen att jag ska få detta, sedan länge tillbaka, olösta problem löst NU NU NUU! Vi gör ett tappert försök med att smita förbi gynmottagningen på sjukhuset innan vi drar oss hemåt och jag drar "en vit lögn" och berättar om mitt problem och frågar om jag inte bara kan få ett recept ungefär. Men njaaa det var ju inte så poppis, de vill ju gärna undersöka en först då.. Då kommer jag på, min vanliga lögn.

- Men jag ska åka iväg till USA i morgon och jag skulle verkligen behöva ett recept nu, för jag ska jobba där i 3 mån och jag vill verkligen inte gå till läkaren där borta, och tittar på henne med mina småglansiga hundögon och gör mitt bästa försök till att se ut som att jag verkligen är i akut behov av hjälp.
Och så snäll som hon är så säger hon, ja guud hur ska vi lösa detta nu då? Jag kan ju fråga en läkare men jag tror inte att han bara vill ge ut något.. Ok svarar jag. Slå er ned här sålänge så kommer jag snart.
Hon kommer tillbaka och säger, jaa jag kunde ordna en tid nere på privatkliniken för kvinnor, på stan, kl 15, funkar det? PERFEKT tänker jag! Privatklinik - FETT! Woow vilket kap!
.........LOL! Går ner mot stan. Fixar klipptid hos min favoritfrissa, probobly the best in the world osv. Går upp dit och anmäler min ankomst.

- Slå dig ned i väntrummet så kommer doktorn snart och ropar upp dig.
- Ok. .......Doktorn???????! Det är väl ändå inte en MAN?
- Jo, svarar receptionisten med ett léende på läpparna. Det är Christer, nånting, som kommer att ta hand om dig.

1. DET ÄR EN MAN SOM SKA UNDERSÖKA MIG MELLAN BENA?
2. "TA HAND OM MIG" ?

kunde det bli värre? Jodå..vänta bara.. Emma försöker lugna ner mig. Vi kommer in efter en kvart eller nått. Och
han börjar ställa en rad raka och snabba frågor.. Så svarar jag på en fråga om jag har några sjukdomar att jag har Astma.. Så tänkte jag på alla gamlingar som satt i väntrummet och förstod att detta ENDAST i vanliga fall var för de över 50+ och började föreställa mig en massa äckligt om den här gynekologen.. Ursäkta mig, men jag bara var TVUNGEN till att titta på ballen så att karln inte hade stånd. Till min lättnad så ser jag att den inte var hård. Då försvinner jag in i tankarna.. och han ställer en följdfråg - mitt uppe i mina fantasier där (äckliga sådana, inte sexuella så att jag blev tillfredställd i tankarna alltså!!!) han frågar - Sprayar varje dag?
Jag tittar upp och tänker sprayar?! Vad i helvete menar han med det?? Skulle jag spraya något i mitt underliv varje dag??? Vad i helvete är det frågan om, min panik gjorde så att jag nästan höll på å tappa fattningen och brusa upp riktigt mkt. Men jag tog ett extra andetag och frågade, vadå spraya? - Ja med medicin . . . Mot astman?

Puuuh.. Mmm så tog jag av mig och hoppade upp i den där obehagliga stolen iaf.. Emma sitter och håller mig i handen och så frågar han. Vet du hur stor en slida är? - Neeeh, ser det ut som att jag är i behov av att veta det i den här fruktansvärt obehagliga situationen? Jag ville bara att detta skulle ta slut. Var inte precis på humör för att ligga, bresandes, och leka någon gissningslek och småprata.. :/ Jag överdriver säkert det hela men det var så obehagligt av att bli undersökt av en man så jag kan tyvärr inte se det fina i detta.. om det nu var så att han såg på mig att jag var nervös och försökte lugna mig liksom..  Jaja, Emma började prata om en resa till Magaluf och han säger "Magaluf, det är upphetsande" Jag och Emma bara strirrade på varann. Usch snälla låt detta bara vara slut snart tänke jag.. Det roliga i det hela var att han röntgade mig och då kändes det nästan som, när jag låg där med Emma hållandes i min hand, som att vi skulle se hur vårt foster hade utvecklats haha lol! Så skrämmer han mig ännu en gång och säger - här är två potentiella barn. BAAAAARN???? UTBRISTER JAG! Jaa, ägg alltså - som kan utvecklas till barn. Guuuuud!

Hur som helst så tog det slut efter dte där och jag rusade därifrån ner till apoteket. Hade även fått för mig att jag skulle köpa D&G glasögon. Svarta med märket i strass, men var ta mej faaaaan i varenda jävla glasögonbutik i stan, FÖRUTOM DEN SOM HADE DOLCE & GABBANA :S Så efter 4 butiker och inga Dolce, och när jag skulle behöva springa över heeeela stan IGEN så gav jag upp och insåg att denna dag var straffet från gud för att jag ljög. Ska aldrig mer ljuga :(

Men Emma, tack för ditt stöd, hade ALDRIG klarat det utan dig! Och jag hade grymt roligt med dig idag. Mkt sjuka skämt och sköna långa skratt! :)

Kommer inte på någon rubrik . . .

Sitter och tittar runt lite på exklusiva hus. Drömmer mig bort lite into the future - Jag bryr mig om framtiden, jag ska spendera resten av mitt liv där :P Hööhöhö. Jorå, hittar en hel del.. Vet inte riktigt vart jag ska söka bara för att hitta det bästa? Det är ju rätt roligt att se dessa feta villor alltså, det kliar lite i fingrarna alltså :P
Fy fan, hitta en sida där dom ritar och bygger upp FEETA stenhus i amerikansk stil - Ja tack! Alla hus är vatten och eldsäkra. Så fanns det en låååång lista av tillval man kunde göra. Tillåt mig nämna några:

- Klimatanläggning
- Allergianläggning för ex pollen fritt inomhus för dem som behöver
- Värmepump
- Ventilationssystem
- Säkerhetssystem utöver det vanliga/ - mot bomber
- Mot beskjutning av pistol eller gevär
- Brand, vatten och fukt
- Övervakningssystem , "the devils eye"
- Radioaktivitet -30 ÅRS GARANTI -SERVICE SUPPORT


Tråkiga hus. Här är några smakprov på hus som finns av denna leverantör:

       

Håll i hatten nu . . . . . . . .

image106
MEN JAAAAA TACK!!!


Detta hus finns snart att köpa i Eskilstuna (hittade på blocket) för 4 000 000 kr

image105
Ugly enligt mig..


Fan satt och tittade lite på min mail, hade ett OERHÖRT gammalt mail med några bilder från när jag och Emmy
var i Lysekil och härjade, 2005 liksom.. Snacka om längesen. Kommer du ihåg Emmy!? Haha! Du körde "rattfull" från Borås till Lysekil och jag skulle köra en pretty! Kommer du ihåg när vi stannade efter vägen för att käka!
Han vi handlade maten av trodde inte ens på oss när vi sa att det var du som körde! Sinnes, LOL asså..
Det var tider. Åkte till Lysekil för att träffa Sandra som var där över sommaren för att jobba.
Var rätt fint där, men inte överdrivet roligt alltså.

 
1. Lars Winnerbäck konsert
2. Ute på någon promenad

 image96



Puss och Kraaam


Fullt ös

Hallå. I onsdags var jag på Harry's och tittade på Swedish bikini show. Det är Robins syrra som är en av tjejerna så jag hade lovat att jag skulle med. Caroline var också med, det var roligt, fan inte igår som BARA hon och jag var ute och festade. MYCKET roligt! It was like old times :) Sov hos henne och hem på morgonen och ser en A5:a i gamla stan :/ Hade sett en tidigare i trafiken här men trodde den bara var på besök. Vill att "vi" (Robin) ska vara den enda ägaren i stan.


Jävligt snygg i svart också,
fast "våran" är finare :)


Jaja, det är ju inget man kan påverka direkt. Torsdags vart en hemmakväll med film, mys och massa gottis.
Igår var det full fart. Var och tränade. Vilken GALEN stämmning det var! De som arbetat hela veckan var på otroligt bra humör. "KOm igen nu" skrek instruktören "Woooohooo!!!" shoades och skreks det :/ Jag fatta ingenting. I början trodde jag det var i låten men vart efter tiden gick insåg jag att det faktiskt var folket på cyklarna som skrek. "Det är arbetarna" som vissa menar. Jag blir fullkomligt galen på det uttrycket. Nej men det var verkligen sjukt. Alla satt och skrek av lycka. Rätt kul ändå.. Man satt och smålog för sig själv när man hörde alla glada skrik.

Så hem och käka mat och så stack jag iväg till Caroline. Hade lovat henne att komma över till henne ett tag. Hade även lovat att vara med Emma, Sara och Sandra. Så hade liksom 2 förfester att hinna med. SEdan krogen. Drack en öl hos Carro och gjorde mig iordning där, sjöng lite singstar och strax efter att alla andra tjejerna kommit så bestämde jag mig för att jag skulle dra vidare. Kl var ca kvart i 10 och Emma och dom skulle ner på krogen nu så det vart ingen förfest.. Ner på Lotus och Titta på Sandra och tjejrna igen.. Drack 2 cider och sen vart jag less på skiten. Sara vart för full och gick hem, Sandra bråka med nån tjej, och Emma hitta ett ragg som hon inte ville lämna en sekund så jag stack hem.. Men dte var skönt att komma hem. Var inte en så givande kväll för mig. Men jag var med ett tag iaf, och jag var inte den första att lämna stället så det var ju alltid någonting. Även fast jag inte var med och söp mig skitfull menar jag. Some other time babes. Var inte riktigt på jättebra humör igår.. :/


image91
Tack Booh för den dätte tööööta nallisen jag fick igåååår :)



Fiint :)

Barn på nytt

Jag och Emma var på Ikea i veckan. Vi vart verkligen som små barn på nytt när vi kom in på barnavdelningen och lekte med både det ena och det andra :P



 




Folk dom bara titta på oss, där satt vi på barnavdelningen och lekte och skrek "Mamma den häääär vill jag ha, MAMMAAAAA!!" (skoja) Nej men vi gick vidare och hittade ännu mera roliga små minisaker. Älska mini - passar oss rätt bra ändå, vi är ju inte precis dom största på jorden.


Emma letade efter en ny kontorsstol.
Tycker det ser ut som att du sitter rätt bra i den där gumman :p



Till sist bestämde vi oss för att sluta fjanta oss och vara seriösa, tills det att jag får syn på ett tält "ETT TÄLT EMMA! DET MÅÅÅSTE VI KRYPA IN I!!!" hahahha aah det gjorde vi också och där satt vi, ensamma i ett tält. På Ikea. Lol asså, vilket sjukt sinnestillsånd vi hamnade i för en stund där asså.

 
image88



Efter detta går vi vidare och plockar på oss lite smått och gott. Hittade bland annat en sån här jättevas som man har på golvet för 400 kr, jätte fin så den skulle jag ha. Så var det bara. Det var inte precis så att den gick att missa. Den är stoooor. Inget man smusslar ner under en filt liksom och kommer osedd genom kassan med. Tur var det att jag hade räknat ihop vad det skulle landa på, på ett ungefär. För när jag kom fram till kassan var det 400 kr dyrare ? Jag fick mitt kvitto och tittade igenom det innan jag betalade samtidigt som jag sa, det här vart lite dyrt hörru du. Så ser jag att hon slagit in golvvasen 2 ggr ?? Hon ba "Oj, jag trodde du skulle ha två" MMMM, och vart ser du den andra då? i min handväska lr?  Lol.. :/

Men det var roligt. Köpte sådana där som man klistrar upp på väggen, ser ut som en väggmålning. Skittufft, assnyggt. Har dock en förmåga att inte vilja sitta kvar så bra. Undrar om det har att göra med att det är Ikea, eller att det är att vi inte har tapeter att klistra på  (vi har målade väggar i vardagsrummet) ?

Helgen

Helgen har bestått av massa fest! I fredags var jag och Emma ute och sprang i vilsta med Chili. Chili rymde *fyyy* hehe. Så hem till Emma och börja göra oss iordning och jag lagar soppa, var gottis.. Behövde jag för att fylla på energin i kroppen, men sedan vart det ännu mer energi med öl. Det var mys.

♥   ♥


Så hämtas vi upp av Li och åker till Camilla, i Strängnäs med Emma, Li och Sandra. Vi vart bjudna på mat och det var riktigt, riktigt smarrigt! Tack för det Camilla. Sedan hem tillbaka till Eskilstuna med Li och iväg till Tunavallen, en trappa över min syrra, sjuuukt.. Men hon är i Åre nu, kuuul!!! Längtar verkligen efter att åka blades, sååååå kul! Fan, fan, fan. Aaah så iaf så var vi där hos någon Dan och det var riktigt roligt faktiskt!

  

 


Ner på krogen men det var inte fullt lika roligt för jag tappade humöret väl nere på stan.. Vart nekade att komma in på Harrys av en fitta till vakt.. Så gick vi till Nybron där det var 25 och där traskade vi in utan att ens visa leg, lol! Skulle även jobba lördagen så kände att jag inte riktigt kunde släppa loss. Men men.. Upp och jobba lördagen sliten som satan och hem till Robins mamma som fyllde år, hem och snabbstäda och slänga i sig mat sen kom Norfisken och Sara och då var det fest igen! Den kvällen slutade inte heller så lyckligt på krogen.. :/ Hmm.. krogen inge bra för mig alltså. Klarar inte av att gå ut för tidigt, det blir så jäävla tråkigt då. Halv ett är typ bra (om förfesten är rolig). Mmm.. Robin står och bjuder på drinkar som vanligt och jag börjar lacka på det. Du behöver inte alltid bjuda alla, inte fan vill jag se dig bjuda en tjej till igen, för jag är din tjej nu, ingen annan. Sara är en sak, men när det kommer tjejer som du eller jag aldrig sett innan så ger du ut signaler.. Det måste du förstå. Vänd på det och ställ dig själv frågan hur du skulle reagera och hur det skulle se ut om jag bjöd killar jag aldrig träffat/sett. Inte bra. Nog om det. För det pajade fan hela kvällen.. :( Hmmm poker och det ska inte ens kommenteras. Idag har en trött Caroline jobbat och i morgon öppnar jag - men det är pengar som kommer att komma väl till hands nu! Jaga tider.. *suck* ANNA BY THE WAY - VILL HA BILDERNA FRÅN I LÖRDAAAAGS AV DIG!! :)

Nej nu ska jag göra något vettigt. Puss och Kram


image81
I Love My Boooh ♥

Nytt och fräscht från storstadslivet, MED MASSOR AV SEX?

image75


Kanske är lite sen med detta, men läste på aftonbladet i morse att sex and the city ska göra en film! Reggisören beskriver det som att det ska bli galet mkt sex denna gång. SEx, mode och bröllop. Måste bara se den, men så såg jag att de planerar ett release-datum fören den 30 maj?! Skönt att sätta plåga på en redan nu.



(www.sexandthecitymovie.com)

RSS 2.0