Och det där jävla hor-river

Poker - årets spel.. :/ Sitter med poker nu och dessa små jävla fiskar träffar ta mej faaan varje gång på river! Här sitter man med nöten och en fisk träffar sååååååå lätt!! Man blir nöjd, det är inte precis så att man ställer sig upp och applåderar segern.
Appropå ingenting.. har vart i Göteborg, förra veckan. För att se bilmässa, hörde att 12.000 pers skulle komma och tänkte att det minst skulle bli något i stil med Elmia, men suck my... en hall lika stor som 1/2 fotbollsplan! LOL! Museet vi skulle gå på var stängt när vi kom fram och maten har jag ju redan berättat om, höstens primörer o.s.v.

I helgen blir det PARTY! Ska på indisk fest med några kompisar, som bokat svit för en hel del pengar *svettigt* Men det ska bli sååå kul! Skulle dock önska att jag var 20 år så man kunde göra kasinot osäkert för en stund.

Nu är det poker, och champagne med Bobblin. På en ONSDAG?! Jodå, den stod öppnad sen i måndags haha, och det är inte första gången något som inte är uppdrucket står kvar orört, det bli bara värre och värre. Därför varnar jag känsliga läsare för att inte läsa vidare. Min kära har lyckats med att bjuda min bästa vän Sara på ett glas rödvin fullt med flugor i! Jag vet dock inte hur mkt hon hann dricka haha. Efter det DUBBELKOLLAR vi allt som stått i mer än 13 sekunder utan tillsyn.

Riverton hotell

LOL! Befinner mig just för tillfället på hotell riverton i Göteborg. Åkte hit igår för att stanna tills i morgon - fredag, för att gå på fet bilmässa. Typ alla hotell i Göteborg var redan uppbokade, ringde runt till 15 olika hotell men endast ETT hade en svit kvar för 4500 kr per natt, lite att ta i va?! Sedan hittade vi 4-stjärniga hotell Riverton, såg faktiskt ut att vara heeeeelt okej (www.riverton.se) och det kostade ändå 2000 kr/natt, men i själva verket så är det ett mindre-än-vanligt-dubbelrum hotell :/ Valde queensize på sängarna i stället för andra alternativet 2 enkelsängar, men hade lika gärna kunna tatt ett enkelrum skrattar vi "lite halvironiska " För det är två¨enkelsängar, som glider isär för minsta lilla, risk för hjärnskakning i sömnen om man ramlar ner. Så vi ligger och trycker och trängs i en säng och det bli bara värre och värre haha! Skulle på fin restaurang idag, men orkar inte med dessa FINA restauranger mer nu när jag ser menyerna som torsrygg med panerad sjötunga, gåslever, kalvlägg och älgpung och jag vet inte vad som ska vara dessa "höstens primörer" som dom säger! Jag vill ha en redig biff och vanlig mat på menyn!!! Så vi gick ikväll till restaurang frågetecknet som det hette, egentligen borde väl det ha sagt mer om stället än vad vi tänkte från början.... Vi börjar med att beställa in vitlöksbröd som inte ens smakade vitlök, Robins pastarätt serverdes med fel pasta, för kocken "stod helt i sina egna tankar" sa vår servitris :/ Hmmmmm... hehe mmm..

nej men det är en helt underbar utsikt från vår skybar, vilket är något positivt, och i morgon ska vi gå på det som vi kom hit för, så det ska bli kul! Till råga på allt så har jag en OTROOOOOOOLIG mensverk och är nog inte vid alla tillfällen den mest roliga att umgås med. Men det stoppar inte oss från att jöka - och mitt i allt ser vi TVÅ MÄN I KOSTYM i byggnaden mittemot stå och titta på oss medan vi..jaa... ni vet!

Jag längtar hem till vår stora sköna säng!!!!

Korkade Caroline

Usch och fy, vilken fylleångest! Halloween, kunde man klarat sig utan, om man visste att det skulle sluta såhär. 1 miljard 155 000 anledningar att Caroline är den mest korkade människan på jorden finns, men jag orkar bara skriva några av dom.

1. Caroline går ALL IN 50 DOLLAR med 4 9 offsute (olika färger) total psykopatbluff, mot AA (ess, ess) och förlorar (vad annars liksom)

2. Caroline får spratt och öppnar en vinflaska, dricker en klunk och lämnar sedan hemmet med den i badrummet, MYCKET onödigt!

3. Caroline SMINKAR SIG SVINFULL

4. Caroline Dansar på högtalaren, blir såklart tillsagd (pinsamt)

5. Caroline bjuder efterfesten på Corner. ONÖDIGT! Fyllemat asså, det kan man klara sig utan

6. Caroline tar upp en massa onödiga saker med sin man

7. Caroline somnar med korsett och skjorta på, vaknar och vill dricka upp ett hav, stel som en pinne. Får höra en massa dumt som jag gjort igår, som att inte detta är tillräckligt, nej det är ju Caroline vi snackar om! att till exempel ge en kille en örfil inne på Corner som va SVINDRYG, men I alla fall?! Vad håller jag på med?!

......orka med mig själv!.....Karatefylla, det är jag det :(

Shopping

Hejsan svejsan! I förrgår var jag och baby boo i Västerås.. fick nått ryck på eftermiddagen när vi inte visste vad vi skulle göra att vi skulle åka till Västerås, hihi. Vi gick runt lite och jag har ju tappat mitt bankomatkort så jag kunde ju inte handla nått egentligen.. om jag inte gick in på banken och tog ut pengar.. men orka.. Så testade jag en vinterjacka som jag tyckte va fin, och en kjol.. och vipps så köpte Robin det till miiiig! :D Tööötis! Så gullig, och jag vart jätte generad, inte alls van vid sånt där, det blir ju ändå lite pengar.. "men jag vill ju att du ska ha en rejäl vinterjacka" :P Taaaaaaaaack baby!!! <3



 



Mmm.. så shoppade vi, tillsammans, saker till lägenheten, julpynt och sånt - det kommer bli sååååå fint!!! Nya sköna sänglakan och fina ljus, ljuslyktor, julstjärnor och åååh vad mysigt!! Nästan allt i rött, stämning lr vad :D Längtar tills det är dags att pynta!! :D

Igår var vi ute på nya restaurangen Centro i stan, gamla Rolling med andra ord, och fan vad fint dom har gjort där inne! Skit mysigt var det, man kände verkligen inte igen sig. SEdan var det hem och spela lite poker och sova gott :)

Ikväll börjar jag jobba kl 21.15 så har hela dagen på mig att göra saker, sköönt! Funderar på att ta bilen ut till Sundbyholm, men Sara, du bara sitter med te och symaskin du! :P


RSS 2.0