Sommaren 2008

Sitter nu och väntar på att Charlotte Pirelli ska börja sjunga i semifinalen ikväll. Jag och Robin var och köpte lite öl och ska mysa lite med varann :) Yes, ser ut som att jag får en hel del ledigt iaf. Bra eller dåligt? I don't know..yet.. Men det blir säkert bra, eftersom jag vill göra så mkt. Ska åka på en semester med mina tjejer, sen ska jag åka med Emmy och Jani på semester när Robin är borta. Bra läge att åka då, tänka på annat. Kommer man inte tänka hela tiden heller på att man saknar varann.

Fan sitter och spelar poker. Hade AK i ruter. Höjer innan floppen och 2 stycken synar. Floppen kommer A2Q med två spader. Jag höjer en kille reraisar mig, jag reraisar igen och han synar. Turn hjärter J och det vart all in. Satte honom på ett färgdrag med träff på damen, och jag hade rätt med färgdraget, inte damen. Bara det att han hade spaderna i K10 så han hade färdig stege med färgtillägg. Monster monster hand. River blank 4. Inte så troligt kankse att de ska komma en 10a, som då inte är spader (som ger mig slpit) Så Jag rätt död. Hmm.... horfisk hora. Jävla skiiiiiit! Aja den blanka 4an där på river hade ändå gjort satt det blivit all in, jag satte honom som sagtinte på K10.

Sitter nu och väntar på att Charlotte Pirelli ska börja sjunga i semifinalen ikväll. Jag och Robin var och köpte lite öl och ska mysa lite med varann :)

Klarar inte det här

Det har småpratats Las Vegas hit och dit för vår del. Tyvärr kom smällen igår om att det skulle bokas resa kanske redan idag. Säsongen är dessutom i juli månad, då man förmodligen kommer jobba som mest. Inget Las Vegas för mig då. Fick en hård klump i magen av obehag igår när samtalet ägde rum. Det var inte längesen vi had diskussioner om resmålet. Robin berättade om vilda fester med halvt nakna tjejer i badkar. Att det är skönt att sitta vid poolen och ta en drink, I can see why. Och så har vi ju så klart, det som de flesta åker till Las Vegas för - kasinon. Det vet man ju att det är ju inte sällsynt med snygga brudar som går runt och jagar miljonerna. Det finns ju inte heller bara en eller två strip klubbar.
Ett gäng rika grabbar som åker, vad kan inte hända liksom? Förstår nog nu känslan och oroan som Robin kände innan jag skulle åka iväg. Men men. Jag ska ju åka bort jag med, och det ska ju vara samma förutsättningar för mig, som för honom.

Men innerst inne försöker jag ändå att inte tänka på det. Och jag vill inte höra talas om nått Las Vegas eller poker inom den närmsta framtiden. Har fullt upp med att jobba med mig själv, att inte tappa kontrollen. Så redan igår så börjas de prata om detta. Kommer upp idag och ser msn. Nee, jag klarar inte det här.

Vill inte känna den här stressen och oron, men det är fan omöjligt.. :(


Söndags utflykt

Halloj. Idag vart det en söndagsutflykt till taxinge slott. Skifint där ute, ligger i anslutning till vattnet. Stall och djur och sveriges godaste fika! Men typ dyraste också :p
Åkte dit och köpte ¨varsin tårtbit, några biskvier och nån kaka, en kaffe och en coca cola - 299 kr *saftigt*
Men det kan det vara värt om man gör det nån gång bara.


   
1. Söta mini getter :P
2. Booh matar hästar, livrädd "ta bild fort nu älskling, FORT!" Hahah

image227
Vi hitta varann direkt <3

image228
Slottet

image229
Baksidan av slottet

  
1. Baksidan av slottet igen
2. Gång ner till bad
3. Booh leker fantomen

image233
Kanoter och vacker utsikt!!

image234

<3


------------------------------------------------------------------------

Lugn helg för mig. Var ute i torsdags och somande kl 5 på morgonen. Halv tio ringer Adde från tuna park och undrar om jag kan jobba - baah. Men det gick, vill ju ha cash så då var de bara att piggna till så mkt det gick och dra dit och jobba. Slog fjolårets siffror som vanligt :D Skit roligt att jobba där nån gång ibland också.
I fredags var det lugnt, spelade poker, vann 2500 kr :D woohoo ! Goo girl!

Ikväll blire nog grilla med Syster min och får se vilka fler vi blir. Annars lugnt tills på tisdag, då fick jag en extra dag till :D På torsdag är vi inbokade att köra Ferrari och Lamborghini!!
Lamborghini Gallardo SE
5,0 liters V10-sugmotor, fyrhjulsdriven, 530 hk 0-100km/h 3,8 s samt en toppfart på 315 km/h.


image221



Ferarri F430 Spider F1
V8 Sugmotor på 490 hk, 0-100 km/tim på 4,1 sek, Toppfart: ca 310 km/tim.


image222


image223



Gryyymt fina bilar!

Wrooooooom, wroooom!! Håll i hatten, nu ska det bli åka av!



www.gr8company.se

Uppsala valborg, vilken fest!

Halloj! Var i Uppsala under valborg. Åkte dit i tisdags, på kvalborg som de kallar det där. Ett jäävla hålligång alltså! 30'000 studenter som är ute och super! Det är bara studenterna, sedan finns ju såklart MÅNGA som åker dit för festens skull, och de som bor där som inte studerar. Gryymt mkt folk alltså och sjukt mkt fylla! Såg några helt sinnessjuka saker! Se bilder nedan. Tror inte man förstår hur mkt folk det är om man inte ser det, det gjorde inte jag iag. Jag trodde absolut inte det skulle vara såhär mkt folk!

Börjar med att vi åker till LIsa på nån fest i en studentkorridor, va rätt mkt folk där, alla var as fulla, hade supit sedan morgonen, och alla härja som fasen. Mkt, fylla, mkt fest. Mkt nytt folk =)
Dagen efter gick alla upp på champagnefrukost och började dricka, i en stor park med liveband och huuuuuuuuuuuuuuur mkt folk som helst, alla satt och drack där, typ som på en festival var det.

Här sprutas det champagne, på champagne-galoppen



Sedan drog jag och Booooh på restaurang och käkade sparrissoppa till förrätt och en vegetarisk tallrik till varmrätt: Potatiskaka med stekta marinerade grönsaker, svingott! Sedan hem och vilade upp oss inför kvällen ett tag, sedan ringde klockan, upp och sminka sig, börja dricka öl, iväg i taxi till Lisa och väntade in en massa folk. Hon har utsikt över hela parken så där stod vi och tittade på en massa folk som gick förbi. Bland annat såg vi en tjej, fast detta var innan, (Nu är kl ca 19) detta var kanske vid 15-16 nånting, påväg hem från restaurangen. Då ser vi en tjej, som är sååå jävla full att hon knappt kan gå. Hon vinglande så mkt, och tog så tunga steg att man trodde att hon skulle falla ihop vilken sekund som helst. Så kom det en man gående mot henne, och hon ramlar typ in i honom, ah det såg så jääävla roligt ut, fan vad vi garvade heheh :) Hon gick i stora S hela tiden.
Ja hur som helst, stog och titta på en massa folk, så ringer Robins mobil, och det är Lurre, som också är i Uppsala! Sick! Han kom upp en snabbis och sa hej.

Sedan fick Robin typ ragg. En tjej som var med oss som nog utan tvekan hade sett bättre ut utan smink - hon hade nämligen waaaaay too much! Såg ut som en fjortis rent ut sagt, ögonbrynen starkt imålande, bara ett sträck, och vit ögonskugga ända upp till ögonbrynen, så mkt mascara att dom var klumpiga, och som att inte det vore nog så hade hon guldglittrigt läppglans!?? Huuuh? Aaah det såg verkligen förjävligt ut, tror som sagt hon hade vart rätt fin utan allt detta smink. För hon hade grymt fina ben, långa fina, fin kropp. Men nu såg hon ut som ett spöke. Hur som helst, hon var tydligen ett riktigt plåtluder. För vi stod och titta på en BMW 6-serie, och då stod hon och åma sig och allt och den var ju så snygg åååh, ååååh typ. Det är väl inget konstigt med de iofs, men sen säger hon "aah är han tvungen att jobba i en korvmoj, annars hade man ju lätt tagit honom, men jag kan verkligen inte va med nån som jobbar så, men bilen ääääär ju så fin.." Hon står brevid Robin hela tiden och jag vet inte men de kändes som att hon ville vara så nära honom hela tiden.. Så iaf, så ska vi gå iväg till vår grillfest, då går hon med honom, så säger hon "Men du hade ju såååå snygg bil, faan vad snygg den var" Så ser hon sådär flörtig ut, vid det laget rykte det ur öronen på mig.. Så går vi och handlar iaf, och på vägen hör jag hur hon går och babblar med Robin om hur mkt hon ääälskar bilar och dittan och dattan.. Allt för att få hans uppmärksamhet. Sedan kommer vi fram iaf.
Där kom vi in, på en innergård, och ju närmare vi kom desto högre vart musiken.


 

Svinmkt folk och jag kunde inte tro att det var sant, här är vi, på en innergårg och det är rena rama Hultsfred här :/ Sick!  Vi slår oss ned och de kommer skumma typer en, efter en. Den ena är värre än den andra! "Hej kan vi få ta några korvar av er?" KOmmer det fram en tjej och frågar. LOL! Ta några korvar av oss? Mkt sjuka saker såg vi!



  

1. Två killar kommer bärandes på en tvåsits-soffa? Vad missade jag?
2. Ni ser en silverfärgad klump, den är konstruerad som en sån där tant väska man drar efter sig, men detta var ingen väska, de var en stor jävla högtalare! Det roliga är att detta är i morse, utanför vårt hotell, torsdag morgon, när festen är över för dom flesta, som festat non-stop 2 dgr, men dessa fortsätter, vadå, det är ju snart helg, varför sluta?
3. Nån full pajas =) Tyckte han såg lite rolig ut så var tvungen att ta kort på honom :)

Så börjar vi grilla där, slår oss ned, korkar upp en bira. Hugger in, plockar upp grillchipsen och jordgubbarna, och bara njuter, myser med boooh :) Så skönt att han kom och satte sig och myste med mig, för hon satt och skulle ta bild efter bild efter bild på honom. Men vid det laget så hade jag slutat brytt mig. Jag log för mig själv och tänkte "Ja men visst - försök ta min pojkvän du, men du kommer inte att lyckas".  Så när han kom till mig vart hon helt tyst.
Men det var jävligt roligt. Skönt gäng var vi. Johan, en kompis till Lisa och Robin, han var helt keff! Så rolig och helt crazy!

image199

Vår sköna picknick

image200

Min älskade baby

image202

Keff-Johan :D


image203

Behöver jag säga vem det här är? Angelica är hennes namn


image204

Lisas kille Martin


image205

Lisa i svart jack och rosa överdel, bakom henne i vit jacka - Johans flickvän Nathalie, baby, johan, Angelica...
och Lisas kille Martin i bakgrunden som sitter och håller koll på alla korvar, lr?

image206

Dom som grilla brevid oss


image207

Ett par cyklar:P


image208

Lite folk där på innergården..


image209


image219

Fest :)


Sen framåt kvällen när det vart mörkt gick vi in, fortsatte dricka bärs och hade allmänt trevligt och roligt! Helt klart lyckad resa! Ångrar inte ett dugg att jag åkte, med tanke på att det var 122885004 ggr mer fest där!
Så roliga människor jag träffat :)


  
1. Robin älskling vad gör du?
2. Angelica har sönder toaletten, toalettlocket gick sönder, när hon, jag och Lisa var på toaletten, och skulle kissa, men hon skulle tydligen SMINKA SIG MER..
3. Nån pygmé som dansar i soffan för att bli lika lång som alla andra


Nått roligt? :) 

image217

Baby och Johan :D


image218

Angelica, Jag och Lisa :)


Japp, mkt fest. Klockan vart mycket och vi vart trötta, så vi drog hem till hotellet och sov. Det var inte lätt att få tag i en taxi.. så vi började gååå :/ Så hade detju såklart börjat regna lite på natten..
Men jaglyckades haffa en taxi som släppte av några så vi fick åka bil längsta biten.

Stackars Angelica, hon "låtsasgrät" (med flit, alltså hon försökte inte få det att se ut som att hon faktiskt grät) när vi skulle åka, neeeeeeej (hänger läpp) ska du åka nu?! Sa hon till Robin och kramade om honom, stanna! haha lol, då tog jag honom i handen så gick vi, BYE!



Dit vill jag igen! Men jag vill inte vara någon av dom som städar där! Checka in detta:




HADE NI FEST IGÅR LR?
LOL

RSS 2.0