Sikken helg.. :/

Ja, sikken jäääävla helg säger jag bara!! Maestro på besök heeeeela helgen, kan det bli annat än fest då? Faktiskt så blev de annat än fest..men men..
Igår var jag och Sara på jobbet, på Parken Zoo, sista dagen de hade öppet, så Maestro var på bolaget och handlade jäger, öl, vin och sprit. Sen kom han till jobbet och åkte karuseller haha (Y)!
Efter det gick vi hem, jag och Maestro till mamma, vafr hundvakter ett tag, började dricka vin. Så kom vi på att vi skulle ha en tävling: Den som klarade att lura mest folk att man var från Norge skulle få utse den fulaste personen på hela krogen, så skulle förloraren gå fram och säga nått i stil med "asså du är sååå jävla snygg, jag har stått och tittat på dig hela kvällen och det är inte klokt vad du är fin, vill du följa med mig hem ikväll?" haha..! Jag började redan hemma, ringde taxi och prata norska, och fick frågan "är du från norge?" jag ringde 2 av Maestros kompisar, båda fråga "är du från norge?" jag snacka med taxichaufförn och han fråga var i Norge jag kom från haha! (Y) Jäjä.. Caroline fra Norge!!!!
Sen åkte vi hem till "mig och Robin".. käkade en pizza, de va gött! Jag duscha och gjorde mig iordning och vi börja festa som fäään! Dom spela poker med Robin och Maestro spela bort sina pengar.. :/ hehe
Sen så skulle vi ner på krogen med de vart en hel del problem.. men men..  Efter mycket om och med så gick vi ner på krogen och Maestro vart utkastad för han var för full haha! Så gick vi hem till Sara och jag somnade med kläderna på. Vi sov 3 pers i hennes lilla 1,20 säng!!! Tråååååååångt! Men jag sov som en stock så jag kände inte av de så de va lugnt.
jaja.. Så idag så stack jag och Maestro till MAESTRO i hästköping!! Drack en massa bärs, lurade alla att jag var från norge, att han jobbade som mäklare och tjänade 100.000 kr i månaden. Vi sa att vi va halvsyskon och att han brukade baka bullar så att de skulle lukta gott innan han fick folk till den villan eller lägenheten han skulle sälja! Haha, för att de skulle lukta gott och då säljer man bättre! Det roliga var att folk gick på det! Han sa också att han brukade ta dit sina kompisar som bjöd på huset så att lägenheten eller villan vart dyrare för att han gick på provision. haha aaah vilka historier vi dratt idag! Satt där från 13-18 typ och drack öl och bara lurade en massa folk!det va så jävla roligt! För alla trodde på vad vi sa! Jag jobbade som butikschef på Carlings och hade bott i Sverige i 3 år så jag kunde snacka svenska, och så gjorde jag det, men alla ba "Nej snacka norska det är mycket finare!" Så jag babbla på! Lärde svenskarna norska haha!! Jaa de va grymt kul iaf!! Kom hem och va full, la mig och sov och nu har jag vaknat! Jeg må spise litt nå!!


Tack för den här helgen, speciellt till Sara och Maestro! Kjempe Kult!!!


Jeg er fra Norge!

Haha jaa fets igår, det kan man ju säga. Med the girls and maestro! Hmm.. Jobba idag, maestro ska komma till jobbet! Sista dagen i parken, sen INGE MER! GÖTT! haha, det va så kul, det kom två killar till Sara igår (först var de tjejkväll, massa sjungande och kacklande), och jag snacka norska heeela tiden med dom, lkurade dom totalt att jag var från Norge, haha dom köpte ALLT jag sa! Alla spelade med också, Sandra kom fram till mig, "Hej, Sandra, trevligt" ungefär, haha och jag "Hei, Caroline, jeg er fra Norge" Sandra: Ahaaaaaa...! haha, mm... så frågade dom vart jag bodde, jag sa Drammen, haha, ah så typ låtsades jag inte veta vissa ord, så jag sa vissa ord på engelska. Haha!! Och dom förstog inte allt ja sa, det va grymt kul iaf. Så hur som helst, så gled vi ut på krogen, drack en massa sprit och dansade hur mkt som helst, så kommer dom där killarna och jag börjar snacka norska igen då, och då säger dom bara "Du, jag stog bakom dig nyss och du snackar ju för fan svenska!!" Hahaha! Bortgjord eller vad?! :P

Ikväll blir det feeet fest, med Sara får vi hoppas, Norberg, Robin och the fucking Maestrooo!
Måste bara tillägga, at fan vad full jag är, och jag ska jobba, hur fan ska detta gå?

Jaha?

Var tog ni vägen då? Jag och Maestro dansade ju gääääääääääärnet på dansgolvet! Och ni bara försvann...  :/ jag gick och köpt amat, sen gick jag hem till "min" lägenhet.. :) Men ni hör ikke av er. Kult som fäääääääään va det ikväll iaf! Masse norsk, och masse maestro! även om ni är försvunna nu. Älskar er för det. Pussssssssssssss!

Freeeeeeeedag!

Yes!! Sitter hemma hos Sara nu, ska förfesta här med en massa bruuudar, sen ska vi ner på byyn!!! ;) Snacka med Maestro nyss, han kanske kommer ner till Hästköping ikväll efter jobbet! Kanske besöka Maestro BAR då! OVÄNTAT! Väntar ditt samtal när som helst nu!
Haha, laddat upp lite bilder från Stockholm reunion nu på Facebook, totalt flummiga alltså! Man var ju inte i det nyktraste laget om man säger så, haha! Rock! Alltid Rock!

Säger bara en sak: PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

Stockholm REUNION!!!

Japp, i fredags bar det iväg till Maestro i Sthlm. Kom dit vid 20-tiden.. Jag var på det sämsta humöret jag vart på, på länge.. Vet inte riktigt varför, men jag var trött, stressad och hungrig - kan det bli mkt värre? Men det fixade Maestro rätt fort åt det andra hållet när han bjöd på vin när vi kom: "Dricker ni vin?" OM VI GÖR?! Det är ungefär det jag lever på.. Haha, det är jag och min bästa vän vinflaskan. Samma för Sara ungefär, men jag är nog värre ;).
Jaha, jaa vi började dricka och Bali hade svårt att hitta fram till slutdestinationen, men när de väl kom fram så var det faan reunion! Faaaasen vad jag hade saknat dig Bali! Du är så underbar, min danspartner :) Så det var roligt! Massor med flummiga bilder tog vi, men jag har inte sett fler än dom som ligger uppe på facebook, och frågan är väl om jag ens behöver se fler efter det, haha! Jag fular mig möö! Mindre vackert om man säger så, men men, ibland måste man bjuda på sig själv, eller vad säger du Maestro?! Du lyckades med några vackra dräggelbilder sa du, och fullt så farliga var väl inte mina..
Jäjä.. Vi tog en taxi in till centrala stockholm, då vi befann oss i Huddinge. Väl inne i stockholm tror jag att vi hade problem med vart vi skulle gå, för jag har ett minne av att vi står vid en fucking trappa i evigheter.. sen drar Maestro och Ståle åt ett håll, och jag, Sara och Bali åt ett annat, om jag nu minns rätt... Hmm.. allt vin o.s.v.
Hur som helst så drar vi ner till de kända stureplan, där alla brats och kändisar håller till, spybar o.s.v. där vi hade planer på att gå in, men Caroline är way too drunk, så jag kom inte in haha! Vi går vidare till Lab, eller Lad eller vad det nu hette, och jag ställer mig i kön med mobilen för att tro att dom inte ska se att jag är för full.. Men jag lyckades komma in.. Inträde - dyrt! Men men.. Väl inne så shakade vi ass! Så fick jag för mig den DUMMA idéen att gå ut och röka, snubblar ut och vips så var jag utslängd.. :/
Vi drog vidare till Mc Donald's för att göra stället osäkert.. hamnar brevid ett par (svenska) killar och Sara säger på svenska "vi är från Norge" haha, troligt. Bra försök gumman, men du hade väl iaf kunna försökt att låta liiite norsk?! :D
Dom ba neej det är ni inte, då kopplar jag på mina skills i att snacka norska "Selvfølgelig! Jeg er fra Norge!" Ja hon är från norge säger dom då, sara: jag med!! Haha.. gumman, du är för söt! Jaja...Bali ville att vi skulle stanna över natten, men jag var tyvärr tvungen att åka hem och jobba, i 3 timmar, kändes ju skapligt irriterande.. men men, det kommer fler ggr, jag lovar!



 

    
   

image54
My baby Doll and Me! We are match made in heaven Darling.





Nu ska jag spela poker! Puss


Jag saknar dig.. :'(

Önskar att du fortfarande fanns vid min sida. Önskar att du kunde ha slutat medan du fortfarande kunde, men det är försent. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Tänker på dig hela tiden och jag är så besviken på allt du sa att vi skulle göra, åka till Jamaica o.s.v.
Jag saknar när vi bestämde att vi skulle köpa hem mat och titta på fotboll, jag saknar när vi gick ner på stan och handlade skivor, jag saknar att bara ha dig i mitt liv..
En gång fanns du här för mig, och verkligen var en riktig pappa, men någonstans på vägen försvann du helt. Nu är du borta och jag vet att du aldrig kommer kunna komma tillbaka, och det gör så ont.. För du är min pappa och jag älskar dig. Önskar att du fortfarande fanns, men det gör du inte...och det gör så ont.. :'(

Allvarliga problem

Jag tror seriöst att jag har ett alkoholberoende :/ Det läskiga med att jag festar så mycket är ju att jag har en pappa som tyvärr är alkoholist, och farmor var. Min morfar är alkoholist och jaa det ser inte bra ut på den fronten om jag säger så. Vi har måååånga alkoholiserade tomtar i vår släkt. Hmm..
Idag har nog vart den största slappardagen för mig på lääänge! Men som tur är så ska jag ju hem till en vän snart. Vi hade ingen bra anledning till vad vi ska göra ikväll eftersom det bara är tisdag.. vi ska nämligen ta ett glas vin :/ *ler busigt* Så vi sa att vi får kalla det för en date, haha, för då får man dricka ett glas eller två!

I morgon ska jag jobba på Carlings! Hade personalmöte i morse, kl. 08.00 men jag var uppe alltför sent inatt så jag måste ha stängt av klockan i sömnen! *ooops* Jag skulle liksom hålla i en viktig punkt! :/ Men det är enda gången jag missat något så. Jag har aldrig vart sjukanmäld, aldrig kommit försent eller något sådant så..
I morgon ska jag ringa Frank Dandy och beställa mer kalsonger och trosor :D Jag är ju faktiskt ansvarig för vår underklädeskollektion!

Jaja.. Så är det med det. Nu ska jag äta lite mat, sen iväg och snacka en massa skit.. And Just for the record, jag skaaa till Paris! Har hittat ett så nice hotell, Sara, Paris nästa efter Göteborg! Du ska med! You and Me Baby!

Kapitlet avslutat.

Nu är det slut på det här. Du orkar inte, inte jag heller - bra. Jag kan inte träffa någon som kallar mig slampa, tycker att jag är opålitlig m.m. Du vet mycket väl att jag är "ointresserad" och off för allt du sa till mig i Bulgarien! Jag tappade respekten för dig efter det där. Så är det med det! Och så säger du att man inte kan skaffa vänner på festresor - då undrar jag vad du gör för fel.. :/ Vi har träffat världens underbaraste gäng, och jag är sååå glad över det! Punkt slut.

Idag har jag ju fått jobb! Så har jag vart med David. Tack gubben för att du fick mig att inse hur fel allt var! Att jag inte ska ta detta. Du är bäst!
David är här nu med.. vi var och käkade på Corner innan, gött som fäään! (Y) Nu sitter vi och diskuterar livet, resor och allt. Han ska ju åka iväg till Australien och jobba.. Och jag ska ju också bort.. 

Sitter och tänker... det är så mycket jag vill.. det är så mycket, så mycket.. men det är inte så lätt..

Det var det.

Sådär, nu är jag hemma från "arbetsintervjuven" som i själva verket inte alls var någon intervjuv. Jag fick lära mig allt direkt, och hon sa "jobbet är ditt" (Y)
I must be a star! Har inte ens sökt jobbet. Hon ringde mig och ville ha mig. Hur hitta hon mig kan man ju undra?

Inte för att jag klagar, det är ju sämst att söka jobb.

Fast jag börjar ju inte förren i påsk nästa år.. Men har ju lite planer innan det så det gör ju inte mig något. Detta jobb blir ett heltidsjobb, gött! Bort med extrajobb!! Visserligen är man fri och ledig, kan göra saker och så vidare.. Men det ger ju inga pengar! Så det är ju rätt värdelöst ändå..

Jaha.. vad ska jag göra nu då? Sara är på väg till Härnösand eller hur det nu stavas.. till Micke.. Nån sover, andra jobbar... :/ Får väl sitta här i min ensamhet och lyssna på musik och nörda på facebook eller nått... :/

Skulle behöva städa men det orkar jag inte med.


Med rödvinet i handen

Sitter med kåtvinet nu! Ursäkta mamma om du läser detta, men det är så vi kallar det! :)
Jag är lite sur faktiskt. Fattar inte varför jag bryr mig så mycket egentligen, men det är väl för att man tycker om personerna i fråga så mycket. Att man eventuellt ska göra så mycket ihop med dom. Det är ju inte så att man känner att det bara är några personer, och att, jaaa det är lugnt skit i det. Jag, och jag vet att sara känner likadant, tycker om dom som faaan! Så sköna festsnubbar och aaah ni vet ju hur det är! I den här åldern så tar festen upp en stor del av ens liv. Men saken är den att varje människa har en värdighet. Varje människa har sin gräns. Varje människa ska bli respekterad.

Fuck!! Pratade med Maestro igår! Han ringde mig igår, och fuck vad jag vill med på det där, det är sanslöst mycket jag vill det!!!! Han sa ju att han ville att jag skulle med!!! Jag vill, vill, vill!! Men jobbar och måste tyvärr ha dom timmarna. För jag tjänar så grymt bra då, och jag jobbar så lite... Men Funderar ändå seriöst på att vara sjuk, men vafan Sara då?? det är det som är det jävliga!!! Fuck! Varför finns du Sara? Neeej jag skoja med dig gumman!!! Men Varför ska allting vara så svårt?! Varför kan inte jag också få vara ett pokerproffs så att jag slapp bekymra mig om det där med pengar?!!! Varför ska ALLT i livet va så komplicerat?!


Kan det för någon gång gå hela vägen, utan motgångar? :(
Tror inte att sådan slags tur existerar i mitt liv!


Helgen..

Helgen min.. ja vad har jag gjort? I fredags var jag hemma hos min baby Johan (min bästa killkompis) Och så drack vi lite vin, pratade och så.. Hade trevligt! Finns inte så mkt att säga om kvällen, det är så mkt internt så det är ingen som skulle fatta ändå, haha ;)

I lördags (igår) så var jag och Robin ute på finfin dyr restaurang.. drack gott rödvin, åt goda oliver, god förrätt, varmrätt och en helt utsökt efterrätt! Tog in en sååå god kaffedrick också! Jag hade fan skittrevligt! Planerade Paris också gjorde vi, det va ju då idén kom. Dyra hotell, restauranger med kostym-krav, fina shoppinggator, dyra tavlor på muséer och så vidare :) Men 5 stjärnigt lyxhotell med Jacuzzi på balkongen blir nog en succe med tanke på våra krogplaner ;)

Idag, söndag, har jag jobbat.. på parken för en gångs skull.. Var rätt kul faktiskt, för det var inte några folk alls, så vi bara flummade runt överallt och käkade en massa godsaker :P
I morgon ska jag nog träffa Caroline, det var längesen..

Men first thing in the morning är det arbetsintervju som gäller! (Y) Önska mig lycka till!

Norge

Japp, var i Norge tis - tors. Hälsade på vännerna från Sunny Beach.. Är ju i själva verket halvnorsk, men har inte vart i Norge sedan typ 15-16 år tillbaka! Sinnes vad länge! Suck vilken jävla resa dit då! Tåget skulle gå 09.00 från Eskilstuna, och det skulle då vara framme i Oslo kl. 14.36.
Nu var det så att det där jävla SJ (som, som vanligt, suger pung) var försenat 17 minuter, så jag missade mitt tåg i Hallsberg såklart! Fick sitta där och vänta i 4 timmar på nästa tåg till Oslo. Jag kom till Oslo kl. 18.31 (KUL?!) Nej, en resa på nästan 10 fucking timmar! Börjar bli sååå trött på det där SJ nu alltså!

Jaja, Vi gjorde väl inte alltför mycket där.. Dom led av sjukdom efter Sunny, haha jävla norrmän, pallar inte trycket av att ligga i Eliten i en vecka ens! :P Blev Sara sjuk? Svar: Nej. Jag sjuk? Svar: Nej. Maestro sjuk? Svar: Nej! :P
Vi tittade på fotboll ena kvällen iaf, Norge - Grekland. Helt galna var dom, Bali slog sönder en stol när grekland gjorde mål haha! Smakade norsk kebab, inget mot den svenska!
Mmm.. så var jag och Bali inne i Oslo på torsdagen innan jag åkte hem..Gick lite i affärer, han bjöd mig på mat.. Så pratade vi lite om resor och så som vi kanske ska göra ihop - Hoppas!! Brasilien lät ju inte helt fel! Så ska vi på White Sensation också, faan vad kul det ska bli!!

Mmm.. det var den resan.. Nu väntar Stockholm nästa helg för en reunion from Sunny! Sedan helgen efter det är det Göteborg med jobbet, Liseberg och övernattning med massa fest! Helgen efter det kanske det blir Pariiiis med Bobbin!!! :) Jag njuuuter verkligen av ett fullspäckat liv! Det måste hända saker hela tiden, annars hamnar jag i en depression!



Cloudy Beach 2007 (uppdaterad)

Hello! Hemma igen nu.. :( Sedan onsdag natt 03.00 för att vara exakt.. Sjukt kul har det vart!!! Träffat så himla mycket nytt och trevligt folk!!! Festat så att det stått härliga till alltså!! Ah det finns så mycket att berätta!! Så mycket roligt, jag har vart utomlands MÅNGA gånger, men detta är klart den roligaste så!! Så glad att vi åkte jag och min tös! Det är lite trist att vara hemma i den här tråkiga stan igen.. men samtidigt lite skönt. Men en vecka till hade faaaaaaan inte vart fel!
Massa norrmän som vi träffade där som vi ska hålla kontakten med. En från stockholm, jönköping, aah faan vet allt vart alla var irån som vi ska hålla kontakten med :) Den ena var i Eskilstuna idag till och med! :)

Näst sista dagen hade jag bara sovit 3 timmar, vaknade vid 10, började dricka 11 på morgonen!! haha det kallar jag fest!! Rock Star, det är jag det!! :) Och min Rock Girl SÅKLART!  Las Palmas och Lazur kommer man minnas. Massa roliga minnen därifrån. Första kvällen var vi 6 personer, och då köpte vi in typ 20 drinkar och 6 stycken champagneflaskor. Men sedan gick 2 av dom hem, för den ena, Mickes lillesyrra blev sjuk så dom gick hem. Så då vart allt detta vårt! Sedan när vi va på Las Palmas så köpte vi in typ 40 drinkar och faaan vad vi hade kul!! Bra musik och massa alkohol. Men jag var faktiskt duktig med vattnet och resorben, och jag tror att det gjorde mycket dagen efter och så vidare.. Skönt, det ska nog bli min nya grej! Vatten och resorb när jag dricker. Man behöver inte varva varje glas öl/vin/drick med vatten, för då tar det ju evigheter om man ska bli full (fast det egentligen är så man ska göra) men ett par glas vatten när man är ute och sen minst ett stort innan man lägger sig. (Y)

Lazur då, så stoooort det var!! Och så mycket folk!! Pool och hela köret! Badade där en kväll, men vi var typ bara 3 stycken som gjorde det, haha!! Men det var lika roligt för det! Ja dom hade typ 50 olika rum och våningar! Och det roliga var att det var typ bästa utestället för att dansa, och vi hade hört att vi bara mååååste gå dit, och vi bodde typ 50 meter från det! Niiice ;)

Aaah dessa norrmän och stockholmarenm Micke the Maestro :P haha, Ståle, den ena av norrmännen och den ena Micke (som inte kände varann innan resan) gick och köpte ett halsband, ett brutet hjärta där det på Ståles stod: I love the Maestro, och på Maestro, Och i Maestros stod det I love the norsk torsk, haha så på baksidan av båda stod det "Cloudy Beach 2007) Och guess what?! halsbandet var ett hjärta som var delat i två, ni vet ett sånt där man hade när man var liten med sin bästa vän!!! hahahaha, såååå sköna killar!! Dom ska besöka Hästköping för vårt Maestro också, dom måste supa där säger dom haha!! Bali får vi inte glömma!! Bali the black indian!!!!

Ståle fråga mig "Var i Sverige bor du?" Eskilstuna svarar jag "VA?? HÄSTKÖPING???!!!" hahaha så numer kallar vi vårt Eskilstuna för Hästköping!! :D

Resan hem då, neeej vi ska inte supa, haha vilket skääämt!!! Vi och norrbaggarna var nog fullast på hela flygplatsen hem skulle jag tro!! Jag och Sara var skit nöjda över att vi skulle få mat på planet hem, men 5 minuter efter att vi gått på deckade vi. Vaknar och är helt fylleutsultna, och frågar killen brevid oss "ursäkta när kommer maten?" haha jaa den va här för en timme sedan" svarar han, mmmm inge irriterande..! Men vi fick en skön taxi hem, med en tjötandes Caroline i baksätet om hur bra allt var, och hur mkt skönt folk vi träffat, hes så man inte ens hörde vad jag sa... Haha..! Jorå... Tack hörru du för taxin...!  Va gööööööött att sova i den dyra sängen! Och frukosten ska vi inte prata om. Jag njöt så att jag dog!!!! Men längta tillbaka, och se tillbaka med sååå många roliga minnen, det kommer vi nog alltid göra!

Tack till alla som var med och gjorde denna resa till vad den var!!!!! <3


AAh så grymt kul vi haft!!!! Sunny, I'll be back! Kyss og Klem

RSS 2.0