Sunny Beach - Fredag

halla!!!

Igar va vi ute och kakade..men jag fick sadan extre3m magvark sa att jag var tvungen att ga hem..Sa jag gick hem och sov.. hehe.. men jag (till skillnad fran nagon annan) vaknade upp, utvilad och pigg, och kry! Hahah

Jora..sen gick vi och at frukost, sedan traffade vi micke och danne, samt dannes lilla syster och hennes pojkvan, hans mamma och hennes mans barn. Vi akte in till Nessebar och shoppade och kakade.. drack en ol i solen. As mysigt. Dom ar sa trevliga. Kanns bra att vi traffat dom.
Har shoppat lite idag..inte sa mkt men anda.. kul iaf att gora natt. Kul att se hur Bulgarien ser ut annat an typ standen och krogarna. =)

Jaja.. nu ar Sara och Micke ner pa stranden och tittar upp en batresa till oss alla.. men i morgon plir det palyan och i overmorgon bat. Ska bli sa grymt kul och skont och allt!!
Nu sitter jag har igen, like I always do.. hehe nej men.. Maste ju beratta for mamma och sa vad vi har for oss hemma, sa lovade jag en viss person att blogga varje dag ocksa..

Nu blir det vila en stund, fran solen och allt, man blir ganska trott av det faktiskt.. Sedan ska vi ut och ata med the big family. Far se vad vi gor sedan.. Men men.. Jag trivs och har det bra har! Vill hem pa ett satt, men skulle latt kunna stanna 1 vecka till for denna harliga varme och sol!!! Vi har ju inte haft nagon hemma.. =(

Jaja, det var val ungefar det jag hade att saga for tillfallet, har ju liksom inte hant sa mkt.. men vi hors i morgon! Puss och Kram


Btw: Mamma, jag kan inte ringa. Kan endast ta emot samtal. Sa om ni vill prata sa far ni jatte garna ringa! Love you, puss!!!


Sunny Beach - Torsdag

Hej!! Igar vfar en suuuperkjvall, hade sa grymt roligt! Vi var med dom vi traffade pa flygplatsen. Vi mottes pa Las Palmas och val dar sa hann vi inte mer an komma ut fran toan sa stod det 18 drinkar pa bordet! Det var micke, danne och hans lillesyrra och hennes pojkvan. Vi sade att vi skulle betala allt sjalva men det kandes lite dumt nar dom hade bestallt in sa mkt att ga till baren som att det dom hade kopt in inte passade.. men det var trevligt! Sedan fick vi klagomal om att vi vasnades for mycket, av tva gamla tanter, men da gick jag och bjod dom pa 2 glas champagne "for you ladies, hope you'll have a nice evening" haha, men det drojde inte lange innan dom kom till vart bord och sa att dom inte drack alkohol, jag ursaktade mig, och det verkade hon uppskatta, for da fick jag en kram haha =)
Jag bestallde in vitloksbrod, men fick en pizzadeg (sag ut som en pizza) med vitloksolja pa haha den va saaaaaaaaa acklig!!!!!! Lite annat an hemma kanske haha!!
Jaja, sedan sa akte jag och Sara parishjulet haha, och sedan gick vi till det omtalade Lazur, och shit det va fett! Det va saaaa stoooort!!! Massa massa dansgolv och jaa fasen vad roligt det var! traffade Saras gamla klasskompisar fran gymnasiet o.s.v. Massa fran Eskilstuna, as roligt juh!

Ah berom till mig da, som till och med pa krogen bestallde in vatten titt som tatt! For att inte bli for full! Ah massa drinkar och champagne, men en heeeel rad med vatten ocksa, bra gjort! Kande mig inte alls sa full aven fast jag drack mkt, det var vattnets och resorbens fortjanst!
Ja, sedan gick vi hem, skulle precis slacka lyset da det knackar pa dorren. Micke "Danne har somnat och jag kommer inte in pa mitt hotellrum!" Jag typ sov redan, men vi sa att det var klart att han kunde stanna hos oss inatt. Det var ju Saras struuuul! Hihi.. mm, jag somnade som en stock, luktandes pa en viss TYPS troja.. aah sa vaknade vi sedan klockan kvart i nio bulgarisk tid (vi ligger en timma fore) sa gick vi upp och at den dar ackliga frukosten. Jag at typ bara en massa frukter. Vattenmelon och persika. Var ratt gott, men ingen direkt mattande frukost. Vart ju hungrig igen efter tva timmar..

Sedan gick vi ner till stranden och jaa.. har legat dar anda tills nu. Druckit nagon ol och sa. Nu ska vi ut och ata, sedan blir det karaokebar. Men det blir ratt lugnt ikvall, for vi ska in till Nessebar i morgon ratt tidigt. Shopping!!!! Det ar rea dar, och rea pa Bulgariens priser da lar det ju vara graaatis!!

Jaja.. Det var gardagen och var dag hittills.


Mamma: Tack sa mycket for mobilpengarna! Men jag kan inte ringa, fattar inte varfor! Men kan ta emot samtal och skicka sms! Har skickat sms till dig idag! Sla pa din mobil! Du ar dalig med den.

Och du da: Fy faan assa, vet inte vad jag ska saga, har val redan sagt det mesta. Jag kan inte ra for vad nagon annan gor. Det ar precis som att jag skulle ge dig skiten for nagot din basta van gor, hur kul tror du det kanns da pa en skala??!!!! Inte mkt!!! Fan du maste verkligen lara dig att ta ut skiten pa den person det verkligen galler, pallar liksom inte med att ta skit for vad nagon gor. Jag kan endast styra mig sjalv, och det tycker jag att jag gor bra. Jag Tanker pa dig, jag saknar dig, jag dricker inte rodvin nu, och jag dricker vatten pa krogen for att jag vet att du vill att jag ska gora det! Fattar inte varfor du inte kan forsta att jag skoter mig och att jag inte gjort ett skit. Du far saga vad du vill om gardagen, men du har inte ett skit att vara sur pa, pa mig! Inte ett javla skit! For jag har inte gjort nagot alls. Du kan liksom inte saga att du inte litar pa mig for att sara strular med nagon! Det ar som att jag skulle saga till dig att jag inte kan lita pa att du inte passar tiderna for att din van Richard inte gor det, eller att jag inte kan lita pa diug att du inte ska komma till mig nar du sager det for att Richard inte kom nar han sa att han skulle gora det! Det ar exakt samma sak, fan varfor kan du inte fatta det for?! Jag forstar liksom inte hur du tanker. Kanske ar sant det som jag hort om dig, vad folk tror om dig, verkar ju sa nu iaf. Det ar synd, javligt synd. For jag tycker om dig! Men nar du beter dig sahar sa vet jag inte om jag ska skratta eller grata. Det ar sa naivt att inte kunna ta konflikter med den person det galler. Du har btw inget att vara sur pa pa sara heller. Det ar liksom inte henne du traffar!!
fattar verkligen inte vad du haller pa med. Du sager att du gillar konflikter, det marks! Kan nastan tro att du haller pa som du gor for skojs skull! For detta beteende ar inte normalt.
Sedan tycker jag att det ar saaaaa daligt att du inte har nagot att saga om det jag skrivit till dig pa sms. Att du har mage att bara ignorera. Det ar sa pinsamt. Du ar val vuxen nog att kunna prata om saker och ting, eller? Hoppas verkligen att du angrar vad du sagt bade till mig och Sara for detta ar inte acceptabelt ska du veta! jag tycker att du gjort bort dig saaaa grymt mkt! Jag har en saa stor anledning nu till att inte lita pa dig, for detta bevisar vad du gar for i mina ogon! Hoppas verkligen att du angrar dig, och kan sta for att du gjort fel mot mig. Kan du inte det, da kanske du borde borja fundera pa vad det ar for fel lr sa.. Hoppas verkligen, verkligen att du hor av dig. Annars aah, kan det fan vara. Bollen ligger hos dig. For jag har inget att be om ursakt for, for jag har skott mig och inte gjort ett javla fel.

In Sunny Beach - Onsdag

Hej Hej!! Just nu sitter jag pa vart hotell, Hotell Europa, medan Sara ar uppe pa hotellrummet och duschar. Resan borjade ju fint.. Vi traffade ett par stycken som var pavag till samma stalle som oss. Dom var pa happy-birthday-resa med familjen, deras mamma hade valt att fira hennes 50 ars kalas pa partydestinationen Sunny Beach! Haha rockmamma lr vad (fragetecken) - ger mig inte pa igen att forsoka gora ett fragetecken, for varje gang har texten forsvunnit eller blivit storlek 150 px) haha jaja, vi tog ett glas vin innan planet iaf och snackade lite, planerade osv..
Val pa planet kommer efter ett tag en flygvardinna fram och fragar "har ni sallskap dar bak?" WOW hitta hur man gjorde, haha! Men iaf... Vi ba neeej..? Nehe, men detta ar en present fran herrskapet dar bak, sa va det tva sma flaskor med vin, alltsa bara 187 ml. Efter ytterligare en halvtimme eller sa kom det tva sma flaskor champagne, haha. Men nar vi tackade sa sa dom att det bara va en kul grej, inte att dom raggade eller sa.

Jojo..sen va vi ute och tittade stan nar vi kom till hotellet.. Eller stan och stan, men omradet runt hotellet, vad traffar vi pa da? Eskilstunabor saklart! Haha, sa spelade dom Jonas lat (min forra klasskompis fran gymnasiet) En liten fagel eller vad den nu heter, kandes lite skumt att hora den i Bulgarien, men kul.

Idag nar vi vaknade var vi hungriga som faaan, tankte att faaan va gott de ska bli med frulle, men det va saaaaa jaaaavla ackligt!!! Usch!!! Alltsa okej att jag ar bortskamd med frukost hemma hos Robin, vi ater alltid gott, men detta va faaan ackligt som tuuusan! Mjolken va typ sur och varm, smoret as vidrigt och aaah jag orkar inte ens saga mer, for blir bara acklad.
Efter var goda frukost sa gick vi ner till stranden och lag dar hela dagen, as nice!! Sa jaavla underbart!! *Ler*
Sedan gick vi upp till hotellet och tog en ol vid 4-taget kanske..ner pa stranden och kakade lite mellanmal. Efter det vart det lite shopping. Underklader vart det idag. Du ska fa se nar jag kommer hem Robin *ler
Nu ska jag duscha, sen ar det kaka och utgang som galler. Men det blir inge vin idag! Du behover inte oroa dig vannen min. I'm a good girl.

Mamma, du maste kopa pengar till min mobil!!! Kop Comwig amigo, pa deras hemsida och skicka till mig pa sms sa som du brukar gora till mig nar jag ar borta! Vill kunna ringa.
Saknar er alla dar hemma, men mest mamma, Mats, Nalle och sjalvklart min kara Robin!!!

Det var allt for idag. Uppdatering kommer i morgon. Men allt ar bra och vi lever fortfarande. Puss och Kram till er alla! Love you all!


By by Sweden!

Hola!! Nu kan man äntligen säga att "jag åker IDAG!" Klockan 20:00 lyfter planet från Arlanda. Tänk på mig då allihoppa! Haha, när ni får stanna i kalla skitsverige, som i själva verket påminnt mer om äckliga England denna "sommar" : Grått, tråkigt, regnigt och kallt. Men jag å andra sidan, sitter på ett plaaan påväg till underbara solen och värmen! Massa fest och strand och hav!!

Ja ni, nu är det inte långt kvar, och jag är inte det minsta onöjd över det!
Kommer sakna någon dock..
Sara, i morgon, onsdag, vad säger vi då?
"SKÅÅÅÅL OCH VÄLKOMNA FÖR FAAAN!!!"


image41



Nobelpriset för årtiondets idé

Mmm...trött som satan idag alltså. Hmm. har kommit på att jag har ett fruktansvärt dåligt minne! Detta med blogg är nog ingen dum idé asså, fan riktigt bra! Vem kom på det? Kanske ge honom nobellpriset eller nått sånt..? Jag super bort mitt minne, och får ångest för att jag inte minns nått, men skriver jag här tillräckligt ofta om vad jag gör och var jag befinner mig så är det ju ba att kika i bloggen! Hah, smart!!

Fy fasiken, trött idag.. Festade igår, 30 års fest och krogen..Va väl sisådär.. trodde det skulle bli mkt roligare, så det va väl knappast det roligaste jag gjort.. Men men, man måste ha tråkigt ibland för att uppskatta det roliga meraaa!
Ligger i sängen nu.. Funderar på vad jag och Sara ska göra.. Måste tvätta och packa, men vette tusan hur stor resväska man ska ha med sig?

Dunka mig gul och blå

Sitting here with the horney-wine! The red wine!! Listening to the horney song "dunka mig gul och blå"!.
Mmmm.. that's the way it is.. I miss my babys! And I'm soooooooooooooo into the english language! Longin' for Floooorida as hell! But right now it's Bulgar I'm longin' for! Going there with my baby Saraaa!
There's gonna be a party like I'm a fucking crazy alcoholic! FUCK YEAH!

....en liten historia, avgör själv om den är sann....
Viskar i ditt öra.. just det som du vill höra.. vill du följa med mig hem? Följ med mig hem! Vi kan leka hela natten! Vi kan väl leka doktor du och jag, du kan ta tempen, och tre hål det har jag! Det är dags att gå, snälla följ med mig hem, för jag behöver lite värme, vi kan leka hela natten, dunka mig gul och blå!! Jag vill se ut som svenska flaggan när du är klar med mig, jag vill att du ska komma om och om, och om och om igen, dunka mig gul och blå Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lugna underbara fredagskväll...

Hemma ikväll.. hos Robin dock, men han säger ju att jag så gott som bor här när han snackar.. Den ena datorn är min, så frågar han mig vad "vi" har hemma i kylen, hans mormor ska komma på besök hem till "oss" o.s.v. Hehe, så gulligt så.. Men känns ju mer eller mindre som att man bor här, är här hela tiden, sover här typ varje natt, tar med mat härifrån till jobbet, städar och handlar till och med hem saker hit även om inte Robin ber mig. Härom dagen kom jag hem från personalmötet och hade vart och hadlat fil, grönsaker, ost och fan och hans moster. =)
Jaja, idag har jag vart ute och gått lite, vart på stan, åt hemma med mamma och mats för första gången på lääänge. Sara är ute med Emma idag, men jag ska festa i morgon, så har ingen lust med det idag. Jag och Sara ska ju festa en vecka i sträck typ nu i Bulgarien!!! Fan vad roligt det kommer att bli!

Jaha, köpt en massa roliga saker från Himmelriket haha! Några sexspel till exempel, kanske ska ta och spela lite, dom hade jag ju så gott som glömt bort! Tror att herrn i huset också gjort det hehe.
Ah ffs, vad jag är sugen på att åka nu, bort till SOOOOLEN!!! Äntligen ska man få uppleva lite sommar, ligga på stranden med en drink i handen, spana ut över stranden och det härliga HAVET och lyssna på reaggemusik! Ligga i stekhetta och nästan koka i huden, inoljad och brun och glansig, toppless med solbrillorna på! Ffs vad härligt! Då känner man att man lever.

Neeee, nu ska jag gå och hämta lite oliver ur "vårt" kylskåp tror jag! :)
Gott till öl tror jag. Sitter nämligen med en i handen nu! Fan man behöver inte vara nere på stan, hör ju allt liv härifrån!
Kanske röka sen också. Göra allt som han inte vill att jag ska göra..Haha
Stackare, han kan inte ha det lätt som måste drass med mig som jag äter oliver osv..

Sunny Beach 1 v. med Saraaa! :D

Halloj för fan! Nu är det ännu ett fullspäckat härligt Rockparty som är anordnat för oss två livliga partyprincessor! :D Har snackat ett tag, jag och Sara, om att vi ska åka iväg på en sista minuten.. men det har bara vart lite ytligt snack.. och oftast blir inte sånt av. Men nu är det såhär att vi är inte dom som är dom inte! Som bara snackar. Snackar vi om nått, då blir det av. Idag då, min dag började med att vakna upp kl 05:50. Skulle på personalmöte klöockan 07:00. Hade då ingen tanke på hur dagen skulle arta sig. Somnade rätt sent igår, vilda nätter o.s.v..! Så var helt slut i morse. Men men, så när mötet va slut fikade jag en snabbis med Linda från jobbet, sen handlade jag hem lite varor till Robin. Så kom jag hem till honom och väckte honom, typ vid 11:15. Så gick vi ut och gick en "morgonpromenad". Sedan kom Sara till honom, och vi började titta på resor. Hittade den ULTIMATA (tyckte vi) men det var bara det att det va till ett LUGNT familjeställe, allt annat än det vi ville ha med andra ord.
Vi åkte ner till Resia och fick en resa till partystället Sunny Beach i Bulgarien för 2798 kr. Då ingår mat på planet, transfer t/r, dubbelrum med balkong i ett höghushotell 5 meter från stranden där frukost ingår! 500 meter till shopping och 900 meter till stora centrum och allt partajj!! Så frågar jag:
- Vad kostar en måltid ungefär?
- Ja, en middag med en öl till ca 40 kr. En öl får du lätt för under 10 spänn!

Wooooooooohaaaaaa! ja ni, festa festa festa! :D Vi kommer va dåååligt slitna när vi kommer hem! Fan vad jag längtar! ne nu måste jag skriva en packlista! :P Rockparty!

Flytta hemifrån

Nu vill jag flytta till ett eget place. Har bett Robin att hålla vakt på dödsbon här i trakten.. Åh finns så mkt fräscha ideer jag har till min lya! Men det är ju så att plånboken tillåter inte allt.. :/ Dessutom kom jag på att det är ju fan ingen idé att köpa en lägenhet nu, jag ska ju till USA i 3 månader!

Idag vaknade jag upp vid halv tolv typ.. gick upp och käkade.. han satte sig och spelade, jag tog en eftermiddagslur sen gick vi ut och motionerade.. joggade lite, men mest gick i rask takt.. va uppe på vilstakullen punkt punkt punkt.. :P
Sen bjöd han mig på mat på Grappa, gott gott =) från början skulle vi bara äta en pizza, men det blev 3-rättersmiddag, hehe. Robin nöjer sig heller aldrig med EN förrätt, utan måste minst ha 3! men men, tack Robin för maten, snällt av dig! I morgon jobbar jag så jag kanske ska hoppa i säng nu. Eller ta ett glas vin kanske. Haha nej, skojade. En kvällsmacka på det här så, sen natta sig.. *gäsp*

"Älska strandgatan"

Japp, idag har vi storstädat Robins lägenhet. Jag har dock städat mest av oss två, under tiden han spelade så fortsatte jag med städningen. Faan det är grymt skönt här nu. Skinande rent och fräscht! Nästan så att man inte vill lämna lägenheten nu. Det tog ett tag, och det var en heeeel del med skräp alltså!! Gammla kartonger och gammla illaluktande fluginvaderade matkassar! Usch! Och så åkte vi och handlade en golvmopp, för killen hade ingen!!! Bott här i över 4 månader och aldrig moppat golvet, uuuh! Haha, jaa ungkarlslyor..

Jaja, jag säger som Robin säger, älska strandgatan nu. Fattar inte att han kunde säga det innan, nu ser det i alla fall ut att vara lite för pengarna ;) Haha Sitter och tittar på vinstället... ett glas vore allt rätt gott, lite oliver och en cigg... *mmm*

USA

Hej hej hallå!! Bättre nu, skönt. Kristina från USA ringde nyss och sådär. Låter ganska lovande faktiskt! =) Antingen åker jag i början av okt eller så mitten på nov. Hoppas på november! Då kommer jag åka ner några dagar innan Sandra som är där nu ska hem, så ska vi va där tillsammans i ett par dagar. Röj! :D

Jaja, sitter man här med vinglaset i handen igen.. men funderar på att gå och lägga mig. Så jävla slut sen igår. Sov 4 timmar bara.. :/ Idag har jag vart på barnkalas, lilla My fyllde 2 år idag..
Sara är med Jojo, och dom ska ner på stan, vill släpa med mig... men som sagt, kanske nanna tidigt idag.. Kanske ska upp och jobba i morgon.. :/ Orkaaaa..! Inte alls asså.. Ingen lust att vara själv.. :( Så trist, men men, jobbar 4 tim, tjänar 800 kr, så det är ju ganska braaa!

Puss och Kram



image39



Hallelujah

Finns det någon finare låt lr? OC soundtrack.. börjar ju nästan gråta av att bara lyssna på den, så jävla fin! Usch.. mm.. kunde inte sova.. Vaknade upp och kände en otrolig stress.. :/

Hmm.. jaa, igår hade jag fan as roligt! Jag och min baby var hemma hos mig och käkade thai, sen gav vi oss på vinet (såklart, vad annars) blev lite halvfulla.. jag gjorde mig iordning.. Robin kom hem till mig typ vid nio, kul att du titta förbi och såg hur jag bodde..
Sen vandrade vi ner till stan vid tio. Kom ner och gick in på harrys en sväng.. köpte armband, inträde till alla öltält och krogar. Men fuck vad dåligt med folk det a ute igår. Helt sjuk lite, i öltälten, på krogarna och jaa överlallt. Vart fan höll alla hus?? För bakis från torsdagen kanske.. Det är inte många som ligger i eliten här i stan inte! Sara du och jag måste ju nästan ligga topp hundra av 90 000 pers. Inte illa! (Y) Vi hade gått ut även om i vart fulla konstant i 2 veckor, folket i denna stad pallar inte ens två kvällar i rad. Vad hände? Vad är det för fel?

Stans finaste partypinglor ;)

image40

Jag och Sara på Lotus, på fredagen på Å-festen



M... så var det ju det där igår asså.. usch otrolig ångest! :( :( men men.. vad ska man göra? Jag vet inte asså.. men aah.. inte så smart drag kanske men det kan vara lätt att säga såhär i efterhand.. Men tycker forfarande att det hade vart en helt annan sak om det va igår eller så..

Vaknade upp och kom att tänka på Johan och Andreas, mina två absolut bästa killkompisar. Fan vad jag älskar er. Ni betyder så jävla mycket för mig, det ska ni veta! Så mkt kul jag haft ihop med er båda, och ni har ställt upp på mig så mkt, och jag kommer ställa upp på er med om det är något. You name it, men faan you two mean the world to me!
Vill verkligen att ni ska veta att jag verkligen älskar er.

Hmm.. jaja... ville bara skriva lite.. vill inte sluta egentligen.. skulle kunna ligga här och skriva i evigheter! Jag bearbetar allt som hänt genom att skriva om det. Det är som min terapi typ.. Åh.. vill hem och krama om min mamma :(
Mår inte bra nu asså.. otrolig ångest.. :(

Fix you

Tears streaming down down your face......
Hmmm.. gjort bort sig... :/ Vet inte vad jag ska säga.. från början är ett strul ett strul.. sen vet man aldrig vad det kan utvecklas till om man fortsätter träffas..men man kan ju aldrig säga från första kyssen att man ska bli ihop eller gifta sig eller nått sånt..

fuck... ligger här nu, lyssnar på min favoritlåt.. texten säger så jävla mycket om läget nu.. men aaah... man träffar någon... tänker att han är som alla andra killar...man bryr sig kanske inte så mkt om det, för att man har bestämt sig för att vara ensam.. så åker man på en resa, med sin bästa vän och har kul osv.. tänker inte så mkt på vad man gör... men sen när man kommer hem så fortsätter man träffa den här killen... gillar honom mer och mer.. mmm... vad ska man göra.. gjort är gjort på den där resan... saken är ju den att det inte va seriöst då... men kanske blitt det mer och mer nu på senaste tiden..

mmm.... vad ska man göra? Vet inte... att inte lita på folk när man har nått på G och gör bort sig är väl en sak.. men aaah... vet inte... vill bara säga att jag gillar dig... tycker om dig..! Nu när det är lite mer åt det seriösa hållet är det en helt annan sak.. men aaah.. du verkar inte lita på mig.. tråkigt som faaan.


Ojojoj

Var hos min syssling igår, drack lite kåtvin. När det var slut så gav vi oss på spriten. Inte min grej egentligen. Jag klarar inte av att dricka det.. men men, drack bara en (jäävligt stor) grogg. Vart rätt full ändå, haha. Vi hade trevligt, vi tre :P
Men sen drog jag hem, medan någon annan vart kvar, Way to goooo ffs! :D

Jaja.. nu sitter man hos Robin.. as usual nowadays..:P Vi ska ner på stan och handla en massa saker, sen ska jag nog träffa Caroline för omväxlings skull.

Jobbade både lördag och söndag på Carlings. Gött med pengar eftersom det är OB. 100% fan, det är bra. Hade sällskap av David typ i 2 timmar eller nått. Skönt, för jag jobbade helt ensam :(
Fast han mådde inte så bra.. Bakis haha. Det va fan inte jag, jag hade svinkul, massa roliga kunder, och besök av massa kompisar. Sprang och testade kläder (jacka, mössa) med en svinrolig familj som kom in.. Det är alltid lika kul när vänner kommer in på jobbet när man jobbar! Fan jag älskar mitt jobb!
Det är kul också, för nu börjar man bli igenkänd från sitt jobb! =) "Ja men det är ju hon som jobbar på Carlings" :P

Jag säger skål och välkomna för fan!

Underbara Borååås

Halloj! Hemma nu igen. Sedan i söndags egentligen men har inte haft tid att blogga något. I'm a very buzy woman, lol! Hur som helst. Haft en jätte bra semester eller vad vi nu ska kalla det. Supar-röj-vistelsen. Vi kom ju dit på torsdagen.. och då var det väl fest... kommer inte ihåg vad vi gjorde men.. haha! Jo det var torsdagskväll, och vi va ute på Tonic. Va la ganska skoj.. På fredagen så var det första grabbarna grus gjorde, att öppna en öl.. Dröjde inte länge fören den återställaren gav sin verkan..haha, så jag och Sara gick in till stan en sväng, shoppade lite och så.. Gick hem och började dricka, då var dom redan tooook pack!!! Men men, vi kom igång vi med.. Hade svin kul!



Jag och min tötis innan restaurangen:

    



Det underbara vinet som hjälpte till med ett och annat, ett par fyllor asså

image16 
Haha det precious wine! Our Gold for fuck sake!


Grabbarna skulle på minnesfest för Mackan som gick bort.. Men det kände inte jag och min oallmänbildade tös (när det gäller restaurang) för att göra, så vi började dricka vin hemma, blev väl rätt fulla, iaf jag, haha, sen stack vi in till stan igen och åt på Thairestaurangen. Haha jag var typ ganska full när vi kom dit! Maten var god, men själva stället, eller inte stället men personalen och priserna sög ju soltorkad pung. Ah, det är en historia i sig. "Hejsan, har ni något bord för två?" säger jag, "nej" får jag till svar då.. tittar in i restaurangen,  knappt en jävel där.. "Eh jag bara skoja" säger hon och rör inte en min. Skitroligt - inte! Ah så sa jag att jag ville ha starkt "Vill du ha en eller två elefanter?" frågar hon mig då. Elefanter? Jag vill inte ha några jävla elefanter, jag vill ha krydda?! Nej men.. aah två svarar jag och skrattar.. Då tror ju jag definitivt att två är det starkaste dom har, eftersom att hon frågade om en eller två, inte mer. Nej, min mat var ju inte särskilt stark. Dagen efter säger Krille att det finns tre "elefanter". Gå och kamma er där borta, säger jag att jag ska ha stark mat då ska jag ha det också. Surt. Så iaf så ber Sara om notan "Ursäkta skulle vi kunna få betala", "Nej" svarar hon lika rolig igen. Men vi hade trevligt ändå, och Sara tyckte maten var god som tur var.

        


Fredagskvällen fortsatte med att vi stack ut på krogen - vilket vi inte skulle göra på en fredag tydligen. Där var det torsdagar och lördagar som det var flest folk ute... men men, vi var ute på någon krog, Swing tror jag det var, och det såg ut som en porrklubb där inne. Feta scenen i mitten och en stor projektorduk, som gjord för tjejer som gärna dansar lite vilt och hamnar i rutan. Typ precis som jag när jag fått i mig lite för mycket, haha LOL! Nej fan, skämt å sido, porrkubb iaf.
Sen kom Gustav och några, men vi stack till festen där grabbarna var.. Träffade nått riktigt pucko, men många trevliga killar också. Sen gick vi hem och alla somnade.. jag satt i telefon i två timmar, haha, vilket liv..

image20
                                            Haha Nikke, så söt


Lördagen skulle vi åka till Liseberg och så, men det börjar med att Krille säger att han är ALLDELES för bakis för att åka.. så tittar jag besviket på Nikke och säger med ledsna hundögon "men du följer väl med i alla fall?" Så drar han täcket över huvudet och skämms, så söt, men men, det var ju lite tråkigt. Men såhär i efterhand kan jag nog säga att beslutet var bra att vi stannade i Borås. Vi ska ändå till Liseberg med jobbet i höst. Dessutom var det sååå varmt ute och säkert jätte, jätte mycket folk där.. Orka stå i köer i en timme och så.. nej.. Vi drog in till stan istället och våra pöjkar stack till systemet och handlade kåtvin och sådär :P En flaska rött, och en flaska vitt. Ah vi började dricka i parken, hade skit mysigt, låg där i solen och drack vin.. Blev fulla och odrägliga, hehe nej inte riktigt så men..Myste gjorde vi i solen.

                    
image17 
In the park liksom
Fr. vänster: Caroline Cp, Nikke Nyfiken och Krille Knasboll =) Photography by Sara Söt


 

  
Fet fest i parken!


Lyssnade på musik gjorde vi och spelade in en massa tråkiga filmer, hehe. Det slog rätt bra ändå i solen. När det var slut så gick vi till en uteservering där dom hade byggt om precis. Vid ån, mot vattnet och i solskenet, faan va gött det var. Vi tänkte att vi skulle bli tvugna att fylla på kroppen med lite bränsle (vin) innan vi stack hem, för vi hade ju bara en vinflaska kvar, att dela på.. Det skulle ju ALDRIG räcka för kvällen tänkte vi..Två glas rödvin till för mig så var ju jag dyng pack efter det! hahah! Men men, det sviker aldrig. :P Det roliga var bara att det räckte nog gott och väl för både mig och Sara, för det vita vinet söp vi i oss igår kväll Haha! Men har ett svagt minne av att vi drack annat.. :/ Öl eller så.. men kommer faktiskt inte ihåg.. Heh..


image26


Senare gick vi bara hem efter uteserveringen, ganska fulla allihoppa (tror jag), även om jag var den som var allra fullast. Men jag hade satt mitt mål vid det så jag höll vad jag lovade. Man måste ju håla vad man lovar. Dessutom måste man leva upp till sitt smeknamn - RockStar. Så ja, jag och Sara drog och köpte pizza mitt i natten, satt utanför och åt, Jocke och Kaj kom och vi började prata finska (eller typ nått helt annat påhittat som vi tyckte lät som finska) hur flummigt som helst var det, har en såå jävla rolig film från det med, faaaasen vad roligt vi hade! Lätt bästa dagen! =) Hur härlig som helst.






Några sköna festbilder:

   

   

   

image37


På söndagen åkte vi hem, och det gick ju som det gick. Det är en historia i sig som jag redan avreagerat mig på i förra inlägget. Men vi kom hem iaf. Saras pappa kom och hämtade oss.. Väl hemma i Eskilstuna igen satte vi igång och dricka kåtvin igen. Det svek inte då heller haha! Drack i måndags och igår, tisdag också. Det var en veckas konstant alkoholkonsumtion. Det är ju så att vara i eliten, som vi säger. Haha, nej men faasen. Borås var roligt! Hoppas att ni kommer till oss nu också grabbar, att det inte bara var snack. Nu börjar det bli dags för en resa hit.
Då är vi pööt igen så ska vi nog se till att ha roligt. =)

image38

Aaaaaaaaaaaah tja!



Skit ner er SJ!

Fy fan! Det är inte sant! Vi tittade upp tåg hem igår. Märkte att alla biljetter var slut redan då :/. Men då sa Sara att vafan jag måste hem, vi sätter oss på tåget iaf... och jag ba ok.. Måste man hem så måste man, jobb och saker.. Men jag visste att vi skulle få betala mycket mer. Biljetten hit var liksom en sista minuten för 184 kr. Men men.. vi sätter oss på tåget och konduktören kom fram och säger 370 kr/var. Vi ba jaja.. ok (ledsna miner) så tar Sara upp kortet, och han svarar att vi måste betala kontant. Han kunde inte koppla upp sig på nätet o.s.v etc. etc. Då vart det problem. Vad skulle vi göra? Kunde ju inte betala. Kunde man ju aldrig tro att det inte skulle gå, det är som Sara sa: Detta är fan 2007 vi lever i, man kan surfa på tåget men inte betala med kort. Det är ju inte precis så att det nyss kommit att man kan betala med kort! 
Hur som helst, "Kan ni inte skicka hem en räkning då?" Jo visst kan vi ordna det, då tillkommer en avgift på 850 kr. WHAT THE FUCK IS THAT DÅ?! 850 SPÄNN! Är ni inte kloka på SJ eller vad fan är det frågan om?! Ah, vad gör man? Han var iaf snäll och lät oss åka gratis till Herrljunga, som är vårt första byte och stopp på resan. Guuud vad skönt *lättade* Tyckte ju vi var jätte bra, för då skulle det ju säkert bli massa billigare eftersom att vi då åker från Herrljunga och inte Borås. Neej du, så va inte fallet IDAG! Vår dåliga dag fortsätter med att tåget är FÖRSENAT! 13.20 skulle det avgå egentligen, men nu skulle vi få sitta och vänta en halvtimme till! Jäääävla skiiit! Hur kan allt gå så illa?! MMM, så vi väntar.. så ropar dom ut att det är försenat 25 min TILL!!!!!! Shit vad fan är det frågan om, vad är problemet? Aja, så då var det ju kört med tåget från Katrineholm (ruttens andra byte och stopp) till Eskilstuna. Hur länge skulle vi behöva vänta där då? Så vi ringde Saras pappa och bad honom hämta oss i Katrineholm. Det gick bra.. Fan vad skönt tänkte vi, nu behöver vi inte betala mkt alls. Herrljunga - Katrineholm. Det är 1 timme och 30 min. Typ 200 kr kanske eller så. Men nej, 610 kronor!!!! Hur faan är det möjligt då? Ni ska bara veta hur griniga vi är. På jävla skit SJ och allt denna dag! Killarna i Borås skulle bara veta vad som hänt. Fy fan. Skit ner er och gå och kamma er!

Hoppa ALDRIG på ett tåg utan att veta vad det kommer kosta, kan kosta skjortan. Perkele voi vitto ala SJ (Ah jag vet knappt själv vad jag menade med det där..heh..)
Nej nu ska jag skära upp mitt säte, och riva upp hela inredningen. HAH!


Fredag

Jo men hej. Somnade kl 04 inatt typ. Hade vart vaken 23 tim i sträck, och då hade jag ändå bara sovit 3 timmar natten innan det, och 4 timmar natten innan det. Haha lever i eliten här va. Mycket fest, mycket skoj. (måste säga att jag INTE går på droger, endast alkohol!)
Inatt så var vi på "krogen", inne på Tonic och så vidare. Träffade KEN! (från eskilstuna) inge skumt att man såg honom där. Men han hade tydligen flyttat hit.. :)
Jäjä.. vaknade vid 10 i morse av att Krille kom hem från fyllecellen (his high quality hotel) :P Somnade om en timme typ sen så stack jag och Sara ner på stan och så har jag shoppat lite och så. Trevligt! Bra väder vart det också så det va la gött!

Nu sitter jag med vinet igen. Ska ut och äta sen så vette fasen vart benen bär ikväll. Det får vi se, tar det som det kommer. TYcker synd om Sara från igår, fyyy faaasen! Usch! haha men måste säga att det va lite kul också.

Det var min resumé av dagens hittills gångna program. Ikväll blir det fest! Supa och härja! Ut och göra Borås osäkert det är vad vi är bra på.

Ha det bra Hej.

FEST!

A Tja!

Sitter i Nikkes och Krilles blivande lägenhet nu.. Det är jag, Sara, Nikke, Krille, David, Kaj, Jocke, frolle o.s.v =)
Har längtat efter detta som fäään! Saknat alla som faaasen! Det va inte illa att träffa Jocke, vår egna lilla Klasse =)
davve frolle kaj jocke nicke chrilltz hälsar till knacka B som nu är i himlen o räknar rosa får ;) vi älskar dig macka! (Skrivet av Davve)

jaja, nu ska vi se vad som händer sen då, men det är ju som vanligt på sommaren TORSDAGSKVÄLLEN här, typ festival varje torsdag, spelar band på torget, stan' är öppen till nio o.s.v. Gööött mooos!

A så vi ses. Puss från vackra Borås. My style, Rock


På resande fot

Hej hej! =) Nu sitter jag och Sara på tåget. Påväg till BORÅS! Caroline fyller 20 år idag, Grattis!
Åååh vilken pärs! Mina kläder hann inte torka under natten, eftersom att jag kom hem så sent igår, va ju upptagen med lite saker ;) Sov 4 timmar igår natt typ, 3 timmar nu inatt... var uppe redan vid 05:00 i morse och skulle då packa ner allt i väskan. Först upp på vinden av alla ställen och hämta väskan, sen torktumla klart alla de kläder som var fuktiga.. Packa ner allt. Fick ta en påse med blöta kläder.. datorn skulle jag ju prångt ha med mig också, eftersom att man fick två gratistimmar på internet ombord igår i första klass. SJ som värnar om sina kunder. Det vet jag någon som gillar, det har ju jag hört.
Fy fasen.. satt och googlade lite nyss, faan det är så skumt att sitta och läsa om folk man känner som "stora och duktiga", men det är kul. =)

Jo, som sagt, sikken jäkla pärs! Mycket festande, sena nätter, tidiga morgonar, och håll igång på dagen. Och dessa dagar som vi har framför oss kommer ju bli allt annat än lugna! =) Tur att man är ung!
Jag har verkligen längtat efter det här, ska bli kul som fään! Faasen vad jag saknat mina tötisar där nere. Åh ska bli såå grymt roligt. Ska bli Gött moos.

Vet inte vad jag ska skriva.. Sara har somnat :P men men.. hade bara lust att skriva några rader. Nu får jag roa mig med något annat. Kanske skulle ta och öppna vindunken, hehe.

Önska oss en trevlig resa! Det gör jag.

Sthlm.

A tja! Har vart i vår vackra huvudstad idag! Såå trevligt sååå =). Bara vart i dessa fancy butiker man aldrig har råd att handla i :P men det var kul ändå. Tog ett jäävla dyrt "förvaringsskåp" som vi kallade det, över dagen, dock ingick tv, dusch, vin o.s.v (skrattar för ordet). Nej, men tog in på hotell över dagen för att ha våra saker i o sådär.. Var på mysig restaurang i gamla staden och jaa gud vet vad. Hemresan visade sig att vinet har en annan funktion än dess fylla.. :P men roligast var ju fasen ditresan, dagens skratt var ju lätt när vi (han) betalat vår biljett och ska ha tillbaka växeln, och får två poletter "Vad faaaaan är det där???!!!!" hahahaha! Massa skratt! "har ni bytt mynt????" hahahha liiite väl seg i kolan kanske :P, nej det var inte växeln lilla gubben, det var mynt till kaffeautomaten! =)

Jaja. Kan fortfarande inte sluta tänka på den där aaas fina toppen jag provade. Var inne på affären Armani. Hade dock förutfattade meningar om den, men men.. hittade en så grymt fin top, den va riktigt mkt gött mooos! Ooooosch va den va fin. Love at first sight verkligen. Men den kostade liiite för mkt för min plånbok. 3000 kronor.. det sved i mitt hjärta när jag förstod att jag verkligen inte kunde handla den :( *gråter*
Vill ha, vill ha, vill ha!! MÅSTE HA! Sjuklig dragningskraft!
 









Träffade Richard, det va trevligt. Han var trevlig. Ser fram emot att träffa hans flickvän ;) haha skojja =)

Nej, måste ta ut tvätten nu. Tror att den är klar. Har lite att stå i inatt. Sen sova. Tåget avgår från Eskilstuna 06:09 *suck* detta hårda liv...


i Like you baby

Sara, you are the gratest =) Tycker om dig som faaaaan gumman!


hej hej hallå!!!!

Sitter hemma hos Robin nu! Har skit trevligt, vi har badat jacuzzi och druckit rosévin =) Ska åka till sthlm i morgon med honom... shoppa lite..fika och äta lite god mat.... värsta skön kille helt spontan, det gillar jag..!! vi verkar ha en massa GEMENSAMT, KUL! =) dricka lite gott vin kanske.. =) jaja =) vi kanske ska gå och lägga oss nu, så vi orkar upp... =) ville bara skriva något =) Saaaaara, stina och Li, hade såååååå trevligt ikväll, bara så attt ni vet! Längtar til borås sara!!!!!!!!!! :D :D ska ju besälla biljett i morgon =) =) =) puss puss puss

RSS 2.0