Måndag, Tisdag och underbara Onsdah! Sv. Spel har ny legend - Graddnos tar över 1/2 på svenska.

image74


Måndags var inte precis en stjärndag för mig.. KOm knappt ur sängen.. Låg med sådan mensvärk att jag ibland bara ville dö :'( Som tur var så var jag ledig då. Robin var inte hemma men ändock fick jag tillfredställelse i sängen från 7 raka avsnitt av Gossip Girl haha (Y).
Sedan hävde jag i mig ungefär en karta värktabletter (aningen överdrivelse) och stack iväg på Tacokväll hemma hos Caroline, med Caroline, Lina och Linda. Gott som satan var det. Men trots att jag knappt ätit fick jag inte i mig mer än en mjuk och 2 såna där mini-mini.
Tisdagen började med jobb. Det var roligt och skönt att göra något och att komma ifrån sängen. Fick uppgiften att inventera ALLA jeans, vilket innebär att jag är tvungen att skriva upp alla storlekar vi har av en och samma bralla. Och vi har väl ca 30 par olika jeans, så det vart en hel del att kolla igenom, då vi har kanske 10-20 st/par. Så mitt i allt när mina papper tog slut så jag var tvungen att kopiera upp nya så tog färgpatronen slut och jag hade 18 par kvar. Så jag fick sätta mig i 1,5 timma och rita upp mallar för redosvisning på storlekarna. Men det var rätt soft. Där satt jag och ritade, som på en bildlektion och jag fick även betalt för det.
På kvällen hämtade Sara upp mig och vi åkte hem till Emma för att titta på film och snacka lite skit. Filmen var väl inte den bästa men dte är alltid roligt att umgås med er, så det gjorde inget :)

Igår då. Jobbade med Linda och hade riktigt, riktigt roligt! Massvis att göra - kom in 16 stycken lådor med BAAARA KLÄDER!!!! Woooohooo! Jag där och snoka först av alla :P (faktiskt inte - jag fortsatte med inventeringen) Jag öppnade, så jag var uppe redan klockan halv 9 vilket inte är det vanligaste. Det var inte särskilt roligt väder när jag trallade hemifrån, men jag kände mig så fin och hörde fåglarna kvittra och det gjorde mig dag! När jag kom fram till jobbet (Carlings på stan) så har det skvätt upp väta och smuts på mina vita byxor medan jag gått.. hmm.. :/ Och hade jag haft en dålig dag så hade detta kunna gjort att jag skulle mått dåligt resten av dagen för det där brottet att gå med skitiga kläder. Men jag brydde mig faktiskt inte om det. Jösses. :)
Så hem vid sex och käkade mat iaf, och städade, i väntan på att Sara skulle komma över på Gossip Girl Maraton som hon kallar det i hennes blogg :P Så plötsligt, helt på måfå brister Robin ut som en vrålande Bugatti Veyron (en av världens kraftigaste bilar) "Jag vill ha öl!" Det ville vi med, problemet var bara att vi inte hade nått hemma. Då säger Robin "Men jag ska ju till Statoil och handla bröd och mjölk, jag köper öl" Vi: "Jaaaaaaa!" :D :D :D Han kommer hem med öl och vi börja zippa medan vi tittade på G.G. Så gick vi in i en djup spelperiod av buss. Jag måste vara flickan med mest otur i hela världen när det gäller spel :/ Fick dricka hela jäääävla tiden. Tog JÄMT fel kort. Hur som helst.. Var inte på jättebra humör men det ändrades ganska så snart (när vi kom ner på krogen) Det brukar vara tvärtom med mig. Jag glad på förfest för att sedan träda in i djup depression på krogen. Har inte vidare roligt ute längre... Men men.. Nu hade jag det. Hem och spelade illegal nätpoker och vann fan 1100 kronor (Y) Way to go Graddis :) Hade två legender till åskådare också så det va rätt skönt att jag inte dog fett. NU har Graddnos tagit över 1/2 på svenska. Jäjä.. Vaknade upp i morse och tänkte åååh, gott, färst bröd och varm oboy:
- Älskling, vad köpte du för bröd?
- Jäääävlar, det glömde jag, och mjölken också!

Lol alltså :)


Här är lite bilder från underbara ONSdaaaah!

   

image73

Jag har lätt för att bli kär..

Tittade på mitt första avsnitt av Gossip Girl igår kväll. Fan jag är redan fast. Kär. Tanken slog mig lite att jag tänker tillbaka på gymnasiet när jag ser Serena.. Hmm.. jag vet hur det känns.. Inte för att jag låg med min bästa väns pojkvän då, i min situation var det jag som gjorde det rätta.
Hur som helst.. Ligger hemma i sängen och har så oootrolig mensverk så det är min ursäkt till att bara ligga kvar i sängen idag och titta på Gossips..
Usch fy fan, jag känner verkligen det där hatet, när jag ser den här serien, mot falska horor - Jag HATAR falskhet! HATAR, HATAR, HATAR! Kan bara inte med det. Jag tycker man ska vara snäll och ärlig istället. Ni ser - även jag har växt upp.

Ett måste, för er som inte redan gjort det, är att se serien. Nu ska jag titta på mitt 3:e avsnitt, i full extas. See Ya.

Snyft

Sitter och tittar igenom mina inlägg.. Knappt någon som kommenterar längre, är det ingen som läser min blogg längre? :'(

Milano

ÄNTLIGEN hemma! Jag är nog tjejen som aldrig vill åka hem. Varje gång vi vart på en resa har jag nästan gråtit när jag åkt hem. Jag älskar verkligen att resa - men detta var verkligen inte en höjdardestination. Visst ok, jag är inte (hur svårt det än är att tro) storstadstjejen egentligen. Jag älskar sol och bad, det är liksom min grej. Storstäder är säkert kul att åka och lyxshoppa och lyxfesta i - limousin till festen, kliver ut på röda mattan i Chanel/Gucci/YvesSaintLaurent-klänning. Festa med kändisar och champagnen bara flödar. Då är storstan' definitivt mitt resmål - men ffs - wake up dreamgirl, ain't gonna happen. Så för min plånbok och min ungängeskrets, eftersom jag inte direkt hänger med Mischa Barton (Marissa O.C), så passar nog kusten mig mer, för tillfället ;P

Shopping med FETA prislappar.
Nej men seriöst så hade vi roligt tillsammans, tur att vi har varandra <3. Men landet i sig vette tusan om jag skulle vilja resa tll igen.. Alla med servicyrken - de som då ska vara trevligast, var nog bland de mest nonchalanta (inte säker på stavning) och otrevliga folk jag träffat. Ungefär som personalen på SAS (flyg ALDRIG med dom). Så det var ju ganska tråkigt. Dessutom var det svårt med engelskan, för italienarna var inte dirket sjärnor på att prata. Varje gång vi skulle ha en taxi fick vi skriva ner på en lapp vart vi skulle. När jag skulle beställa room-service lät det såhär:

- "Bon serra" (talspråklig stavning, som betyder typ god eftermiddag/kväll)
- Roomservice plz
- One moment (vilket i själva verket var 2-3 minuter)

Sedan kommer en kille som kan engelska. Trots detta att behöva springa och hämta någon som kan engelska förstår han inte allt jag säger.. :/
Som grädden på moset var det ju också, bland det nästan viktigaste, att maten var en STOR besvikelse.
Pastans och pizzans hemland - men tyvärr så illa så att det är ca. 3 ggr så dyrt, hälften så lite (på vissa ställen) och fan inte ens i närheten av pizzeria grodans kvalitet på pizzor, d.v.s. NYFORS pizzeria som har pizza för 25 kr. Vilket skämt va?! Ja, så det var verkligen tråkigt. Man kan ju undra om det är bättre i Rom eller så, men å andra sidan varför skulle det vara det? Det är ju huvudstaden, och i vår huvudstad är dom ju inteprecis trevliga.. Njaa, trevksamt om det blir Italien igen. TRåkigt, för det är ju också hemstaden av alla dessa stora dyra, exlusiva klädmärken, och DET märktes. Vi var inne på Dsquared, och det var ta mej fan som att gå in i en skog. Stoooora träd där inne, små stubbar stod lite här och var, allt i trä och provhytterna var som snövits lilla hemliga vinkällare. Coooolt! Är ju även för mig, dom, som inte har plånbok för dessa märken en upplevelse att ha vart där. Se dessa groteska affärer och hitta prislappar som 60'000 kr för en jacka som såg ut som att den var designad till en vandrande julgran - i den här kunde du hitta vilken färg som helst. Riktigt ful - och sååå fet prislapp. Jag menar - vem köper sådant? För henne var det. Man blev rätt häpen ibland. Gick även förbi Fendi (typ ett av de allra dyraste märken som finns, en väska ligger på ca. 20'000 kr i snitt) och såg att de även sålde möbler och saker till hemmet - och det var nog de finaste, allra, allra finaste jag sett. ME WANT!!!! Skulle jag vinna en massa pengar skulle jag LÄTT inreda med Fendi - såååå sinnes alltså. < Det var coolt. Köpte mig dock ett par örhängen från Chanel för 1800 kr :D Fick kvittot inslaget - haha sick alltså.

Trussardi - Egen stol till väskan och tobak till efterrätt.
Maten som sagt var ju inte den bästa. Men i onsdags kväll var vi på en sån där sviindyr restaurang. Fan vad roligt vi hade där! Sjukt bra vin och så vidare.. Det var t.o.m krav på att boka bord innan ankomst, annats kom du inte in. Antar att inte vilken klädsel som helst var tillåten. Vi kom dit, möts av en vakt på nedre plan, säger att vi ska till restaurangen och vi får åka hiss en trappa upp. Där möts vi av en kvinna som tar våra jackor och går med oss till bordet. Drar ut stolarna åt oss och jag är 2 cm från golvet med min fina Gucciväska (som jag fick av underbara Boooh i julklapp) och dom kommer med en liten stol åt min väska - snacka om att jag inte fatta vad det var först. Men det var hur gulligt som helst. Jag var tacksam som fan, för jag menar man vill gärna inte ställa en väska för flera tusen var som helst. 

 
De hade 500 olika sorters viner.
(http://www.trussardiallascala.com/MAS/EnMas05.htm)

Då var jag helt plötsligt vegetarian igen. Kan inte med vilt och vill verkligen inte äta gåspung, ok de rätterna i den stilen må vara de mest exlusiva du kan äta men jag bryr mig för en gångs skull inte om det utan avstår kött. Vi får in något mkt ovanligt - krispig stekt pasta - skitgott! I en typ av ostsås. Jag räknade faktiskt pastaplupparna för bloggen. De var 10 stycken, 2 cm långa och ca. 1,5 sm breda. I lite ostsås. För 350 kronor :S Robin beställde samma variant, men med de sällsynta svarta tryfflar. då kom vi direkt upp i 750 kr för samma rätt och 5 flarn med tryfflar. *svettigt*

Min efterrätt tog jag, abslout inte för att det lät gott, utan för att den var så unik att jag bara var tvungen. Fan jag hade en lapp jag hade skrivit upp exakt vad det hette men det var iaf en typ av sorbe av vodka och citronsmak, på en bädd av någon form av isglass-aktigt i smak av tobak, över detta en gräddfylld chokladciggar med smak av just röken från en ciggar - keeeh? Kan man ens laga sånt?! Sååå imponerad. Smakade verkligen som det gör att röka ciggar och allt. Såå imponerad. Även om det inte var något jag dreglade över så är jag Glad att jag tog det, för den desserten kommer jag nog aldrig mer finna på en meny igen. Robin tog nå chokladgrej, såå fiint. En kula lika blank som om det var polerad lack. Helt otroligt. Jäjä, varsin varmrätt, efterrät och 4 glas vin - 2000 kr.

Vi träffa TONY i Lady och Luffsen!
Dagen efter det så tänkte vi att det kanske är inhemska pizzerior vi ska besöka - det kan ju inte bli mer italienskt. Vi serverades av en man som påminde oss om Tony i Lady och Luffsen, så han fick heta det för oss. Haha så sjukt roligt vi hade där med, varje gång vi äter - det är då vi är som gladast :P
Beställde in varsin pizza i hopp om att det skulle bli någolunda bra - menyn var nämligen på italienska (LÄTT, frågetecken). Men de vart bra, inge kött och en flaska vitt vin "A bottle of white wine please" Hans ansiktsuttryck sade oss att han inte fatta nått - "vino - blanco" sa vi och visade upp ett finger som i en, och då gick det bra. Hahah. När vi sedan vart lite småberusade ville vi ha en till, och då trodde dom vi skulle ha ett glas till, när vi sa flaska höll dom på och svimma. Hahha.

Käkade också en dag på ett vanligt lunchställe efter gatan.. Jag bjöd.. Vi tog pasta och varsitt glas vin, och en flaska vatten - 700 spänn!!!! För en jävla lunch! Sick alltså. Ah..överpriser på mat som inte ens är god. Vi summerade vår resa och kom fram till att man borde hålla sig till Grappa, för även om dom är svenskar så gör dom faan så mkt godare italiensk mat än vad italienarna själva gör.

Strippklubb.
Näst sista kvällen, efter Tony. Vart vi ju som sagt lite fulla och jag, som aldrig vart på en förut, fick för mig att vi skulle gå på en strippklubb. Var riktigt kul faktiskt! Borde ni testa! Fast det är ju bara kul om tjejerna är vackra. En tjej hon måste vart född i jungeln, för hon klättrade och hängde i den där dansstången upp och ner, ner och upp.. Fatta inte hur hon kunde hålla sig kvar men det gjorde hon. Ganska spännande faktiskt :P (Ska hon ramla eller inte?) :P

Neej nu måste jag sluta pladdra och kanske fundera på att sova.. Men men. Det var vår resa, men jag ångrar inte alls att vi åkte även om det var en besvikelse. För nu vet vi hur det är och vi hade roligt tillsmmans iaf, och det är väl det som är det viktigaste.


image69


Destination Milano

image66

Hej alla läsare. Nu händer det grejer. Caroline är i modestaden Milano, Italien. Kom hit idag med boobooh. Allt började med en hell-of-a-tripp till Måby långtidsparkering som tydligen var så jävla avancerat :S
När vi väl kommer fram till Arlanda så tittar vi upp var vi ska checka in. Helt fucking jävla mörkt! Inte ens en levande blomma i disken - vad hände? Jag försöker få mitt stressobjekt till pojkvän till att tro att allting är i sin ordning och att vi bara är där för tidigt "jo men älskling, vi är ju faktiskt väldigt tidiga" säger jag, men undrar lite halvnervöst "vad i helvete är det som pågår här?!" Såklart så har VÅRT plan ett tekniskt fel - Keeeeeeeeh? - troligt.

Vi skulle åkt 13.20 och setat på ett utmärkt direktflyg på ca 2,5 timma. Vi fick åka 14.50 och mellanlanda i Köpenhamn - MED SAS! JääääJ!! Hur troligt är det?! På planet, även nu med SAS, och hamnar brevid en man som sitter och lutar sig in mot mig (han satt längst mot gången, jag i mitten och Robin längst mot fönstret), Varför det? Sätt dig rakt. Men men, åt vitlöksmarinerade jätteräkor, vitlöksbröd och drack ett glas vin, så det gick väl för sig. Väl på planet igen ser vi samma placering - med samma snedsittande man! FFS, is this really happening?


Nu är vi iaf på vårt hotell (http://www.hotelpierremilano.it/), 5 stjärningt lyxhotell :) Vart det endast för att det var ett sånt otroligt värde. Ett vanligt dubbelrum kostar vanligtvis 5000 kr/natt *puuh* Men nu är det 60% rabatt, så tjaaaa, why not? :P Antar att det inte är riktig säsong här.

   



I morgon blir det riktig pizzeria, shopping på jordens dyraste gata. Här har vi Dolce&Gabbana, Gucci, Prada etc.
Welcome to Milano - the city that never sleeps - everything can happen here - this is Milano! Grattsiiiie!


Överraskningsfest!

Halloj! I helgen fyllde boooh år, och då var det Graggnos som fixat en överraskningsfest för honom :) Alla hans närmaste kompisar kom, vi var 13 personer, och faan vad roligt det var! Trodde verkligen inte att det var möjligt att få det så lyckat som det blev då jag kom på detta på onsdagen förra vecka (när vi var på Grammisgalan) och då kom vi ju hem alldeles för sent för att börja ringa om någon fest. Så på torsdagen satte jag igång mig geniala plan - snodde mobilen och stack iväg och satte igång och ringa. Bjöd 15 pers, men trodde absolut inte att fler än 10 skulle komma med tanke på att jag var ute så sent i tid. Vissa samtal blev rätt roliga. Jag ringer Bayer som dessa två män emellan har ett internskämt att alltid svara "hej gud" och jag säger "nej nej, det är guds flickvän" hihi. Lite roligt. Så skulle jag få tag i en kille vid namn Danielsson. Sökte på just "Danielsson" i mobilen - ingen träff. Hmmm.. "Ok han kanske heter Daniel i förnamn" tänkte jag och ser en Daniel Johansson - toché tänker jag och ringer "det måste vara han!" och så svarar en glatt "Tjeeeeeeeeeeena Robin fan!!" Jag förklarar att jag ska ha en överraskningsfest och säger att han ska komma.. Han: Njaaa... hmm jaha.. men alltså.. jag har inte träffat Robin på typ 2 år.. :S Hmmm.. "Ok så du är inte Danielsson?" neej svarar han lite besviken och jag kände mig jätte dum - "Äh skit i det och kom i alla fall. Ni känner ju varann iaf" Men det gick inte hem. Hur som helst. Klockan 20.00 i lördags sa jag att jag skulle springa ner och köpa ciggaretter, och får ett halvgrinigt "mmhmmmm" till svars. Haha tänkte jag och sprang ner och hämtade alla gäster. Vi trallar upp i trapphuset och jag sätter igång filmkameran - plingar på dörren och beredda på att ta ton i ett "ja må han leva..." så hör man bara "VAD I HELVETE ÄR DET SOM PÅGÅR HÄR????!!!" HAHAHAHA jaa det undrade han nog, tittandes i kikhålet i dörren och ser en långben från Stockholm stå där + en hel armé till. Han öppnar och vi börjar sjunga, och Robin är så chockad att han bara springer därifrån, haha aah det var riktigt roligt! Han var inte alls beredd på att det skulle komma någon alls. Så det vart riktigt lyckat. Vi började spela spel och högljutt och tempofyllt är bara förnmamnen. (Y) Så jävla lyckat blev det. Så underbart roligt att överraska någon som inte förväntar sig något alls. Boooh, min boooh. Jag kan inte köpa dyra fina saker, men jag är fan bra på att fixa saker av en helt annan betydelse. Märkte att det uppskattades, och då känns det verkliogen extra bra! Och när man hör från alla andra att det var en så bra idé och så vidare, då blir man glad :) Neeh, riktigt lyckat!

Grammisgalan.

image57


Igår kväll bar det av till Grammisgalan i Stockholm, Globen. Med snabb-bilen hämtade vi upp Sandra, boooh's syrra och Robban, hennes kille, och körde i en regnorkan med en förare (Robin) som låg i 180 km/h och säger "Jag ser inte ens dom vita sträcken i gatan" - säker färd. Vi parkerar bilen och går och slår oss ned i globen där en rad massa kändisar och band sitter. Kent tog hem 2 grammisar och någon jävla "Saddam Al Fakir" som tog hem 4 grammisar :S Hmm...
Men det var roligt, visste inte alls vad mer än musik jag hade att förvänta mig. Vet knappt vad galan innebär - lol. Nästa gång vip-paket för 2000 kr/pers med 4-rätters middag och sitta óch gagga med Bert Karlsson.

Hem åkte vi och i bilen kom vi på att vi va sugna på mat. "Grappa!!!" tänkte vi och insåg att köket stängt. Jag somnade och vaknade upp tjugo i elva och tänkte segt "perrongen" så Robban ringer ner och säger "tjena, jag undrar om jag kan beställa mat över telefon....bra....kan du läsa upp menyn" ungefär.. Vi kommer till Eskilstuna snart säger han och lägger på. Vi gasar till Eskilstuna och tänker "kul, käk och nån öl, lite folk..." Vi kommer ner och sitter ensamma i lokalen med 2 gamla norrmän :/ Inte nog med det så ville jag och min kära ha vegetariskt, men det hade dom inte, så robin fick ta rödbetssoppa. Jag stripstallrik och dom va nästan slut så fick in det i en liten dessertskål. Perrongen.. Men en absolut trevlig kväll, riktigt kul att samåka med Sandra och Robban.


image58
Sandra och Robban.

image59
 Jag och Boooooh! <3


Ikväll Grappa och cider - Caroline ringde från klubben, suuuugen på att spela live som fäään vart jag. Nu poker på svenska. Graddnos ska rensa BeCareful.

SingStar

Årets grej! Beroendeframkallande - verkligen. Sov hos Caroline två nätter i rad mån, tis, hade filmkväll i måndags, titta film från 21 - 04.00 somnade kanske 05.00 Caroline snarkade.. :/ Tisd. upp och jobba och hem till Caroline igen. SingStar från 21 - 03 på natten. haha och jag som sa att jag VISSTE att det där inte va kul, därför skulle jag inte ens behöva testa, men det gjorde jag och vart fast DIREKT! Måste köpa singstar! mmm.. upp och jobba på onsdagen igen, och faan Grammisgalan sen!

A piece of me..

~ I've been searching for you all of my life,
Didn't know where you were.
I heard a cry within my soul.
I've never had a yearning quite like this before.
I never thougth that a girldream would come true
But I think it has.. ~

<3

RSS 2.0