To someone special . . . .

En speciell person är en person som gör livet mer meningsfullt. Fyller det med mer glädje och kärlek.. Man har hela tiden många personer i sin närhet, men edast vissa gör en skilland.. Personer som gör skillnad, i ens liv, det är dom vi ska värna om och inse hur värdefulla dom är. Det kan vara en vän, en släkting eller en pojkvän/flickvän. I mitt fall är det just nu min pojkvän som texten är ämnad åt. Jag älskar såklart mina kära vänner massor också! Ni är speciella och gör mitt liv värt att leva för! Det ska ni veta.

Min kära, du ska bara veta hur mycket du betyder för mig. Hur mycket allt vi gör betyder för mig. Hur mycket de du gör för mig betyder.. Jag har alltid så himla kul ihop med dig. Alltid så mysigt, och det går inte att värdera. Om det fanns ord för hur värdefullt det är skulle jag skriva det, men jag vet inte hur jag ska få fram det i ord.. Det finns många mysiga stunder, men så finns det stunder som är såå fina. Stunder när vi bara stannar upp och känner båda två att vi ska ge varandra en riktigt stor myskram..De gånger du bara lyfter upp mig och kramar mig..Stunder när vi sitter och diskuterar och i nästa stund sitter och asgarvar.. och igår kväll, på balkongen, när vi hade så mysigt, och sa så fina saker till varandra.. det är en stund som aldrig kommer blekna..

Myste nyss upp i ditt knä när du satt vid datan, såå mysigt, jag älskar verkligen det! Då känner jag bara att, Du är så fin min kära! Dina fina ord, betyder så otroligt mycket för mig.. Alla dina gulliga smeknamn till mig. När du är sådär glad att se mig, när du säger saker som igår "you makes it worth livin" så smälter jag inombords.. Du får mig att känna mig speciell, och sätter du gör det på, det gör dig speciell..


Shame on me!

Jag är dålig på att blogga! Jag vet! Nu kommer uppdateringar här!

JOBB: Fick jobbet på Statoil!
Wedins: Fick inte :(. Men det var faktsikt jäävligt hård konkurrans. Jag tävlade med 3 stycken. Två av dom hade tidigare vart anställda där, varav den tredje hade praktiserat där under en längre tid. Så varför skulle dom då ta in mig om dom nu är nöjda med någon av dom? Då är ju dom andra säkra kort och vet hur allt fungerar där och så. Så det var ju inte mer än rättvist. Men jag är glad att jag förlorade mot en värdig vinnare :P

Kärlek: Bor på Strandgatan nu. Så förblir det. Det är så braaaa! :) Trivs med allt!

Hänt senast: Måndags började jag på statoil, kul, trivs, bra arbetskamrater och så vidare! Var ledig i tisdags, var då på arbetsintervju på Wedins, och sedan jobbade jag onsdag, torsdag. Skrev kontrakt och de va gött. Hmm.. fredags åkte jag och min kära till Uppsala för att träffa hans bästa tjejkompisar. Var ute på italiensk restaurang, det var trevligt. Var sedan hemma hos Lisa och tittade på Idol och satt och snackade skit. Så trevligt! Hur trevliga tjejer som helst! Sov på ett huuuuuur lyxigt hotell som helst (haha inte) men det var ett vanligt hotell men vi hade lite roligt åt vissa saker.. Underbar vistelse haha! Eller vad säger du Robin Hood?

Igår så var jag och Robin hemma hos mamma och Mats, mamma har ju fyllt år så vi firade henne. My var där, och hon har börjat prata såå mycket! Så himla kul!! Robin fick till och med en kram av henne nä'r vi drog hehe så sött! Sedan bar det av hemmåt och jag gjorde mig iordning, fick skjuts av min kära till the girls! Var hemma hos Anna Heinonen och partade, var riktigt kul! Sedan stack vi till Lotus och shakade aaaass!! Riktigt roligt det med! Sedan hem och käkade fyllemat, satt på balkongen och myste och så! Himla fin stund!



I veckan väntar jobb, jobb och mer jobb!!! Ska fika med Nathalie som IDAG FYLLER 21 ÅR!!! JAAAAA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!! JAVISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!! GTRATTIS GUMMAN!!! HOPPAS DIN DAG BLIR BÄST!


Kåta brudar och inget sillikon

Japp, jag hade ett dilemma om jag skulle göra sillkion eller inte, men då fick jag skäll av mina tjejkompisar att jag hade så fina bröst och jag skulle inte förstöra dom, jag fick INTE göra sillisar, för då skulle dom bli såååååå sura på mig!! :S Hmm.. men jag tycker ju det är fint.. :/ Det enda jag tänker på är hur de blir när jag tar ut som, de kommer ju säkert inte kännas så bra.. men hur som helst, jag fick otroligt mycket skäll. Så säger dom, men titta på dina bröst - dom är ju sååååååå fiiiina!!! Du kan inte förstära dom med att bli fejk!! Men dom kunde inte förstå att jag vill för jag tycker det är fint, inte för att ja INTE gör det för mitt självförtroende. Visst, jag har små bröst, och jag HAR skämts över det, men nu gör jag inte det, jag har lärt mig acceptera det, och lärt mig att älska mig för den jag är, älska dom. Sekunden efter det, så sitter mina två brudar och tar på mina bröst och säger "men guuuuuuuuuuuud vad mysiga dom är, dessa kan du INTE förstöra, dom är ju så sköna!" så säger dom, "vi måste se dom" sekunden efter det drar dom ner min tröja och ba "men fan vad fina dom är, herre gud du är ju dum om du gör nått med dom" haha, sekunden efter de blir dom kåta och då har jag TVÅ brudar som slickar på varsitt bröst HAHAHA LOL säger jag bara, jag sitter där helt paff och fattar ingenting.. :S haha dom sitter och sliuckar och suger på mina bröst och jag sitter med hakan i backen, hmmmm jaaa ni, ni fattar kanske inte känslan, men de va lite skumt, jag hannn inte ens fatta vad som hände, och plötsligt har jag två kåta brudar på mina bröst hahah!! Ja kåt-fest lr vad?! :P

Dilemma

Står inför ett mycket svårt val. Jag har jobb på Carlings, som dock bara är en extraanställning. Jag bor ju hemifrån nu, vilket kostar.. Man går ju fortfarande ut, och man köper fortfarande cigg osv, sen mat på det.. Så jag måste ju ha mer timmar. Igår så var jag på arbetsintervju på Statoil. Skulle få svar på om jag fick jobbet i slutet av denna vecka, och jag måste ge dom ett direkt svar förmodligen, för dom behöver folk så fort som möjligt. Visserligen är detta också bara en extraanställning, men om man kombinerar det med Carlings så kan det ju aldrig bli MINDRE timmar iaf. Men så ska jag på en arbetsintervju nästa vecka också, på Wedins skor. Det är en halvtidstjänst, så den är ju bättre än dom andra två tillsammans.
Dilemmat är nu bara att jag måste tacka ja eller nej i slutet av denna vecka till Statoil, INNAN jag vet om jag får Wedins. Skulle jag tacka nej, och hoppas på att jag får Wedins, så finns ju ändå inga garantier för det. Så då kanske jag står där från chans till två jobb, ner till INGET jobb :/ Hjälp mig, hur fan ska jag lösa detta?! Varför ska det behöva vara så jävla svårt för?

MÅNDAG

Min pojkvän är i sthlm och drar in money medan jag är hemma med saara och dricker viiiiiiiiiiiiiiin på en måndag när jag ska upp på arbetsintervju ............hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!! ja men dere er braa! Vi ska til norge ! Jeg er fra norge, så er dere ba! så att ni vet! jag er ffra norge, og jeg er myyyyyyyye fulll!!!!!! hmmmmm..... jo dååå... vi dska se po film, mrn jeg tror ikke jueg kun se texten....hmmm blandning mellom norsk og svensk, dere er braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! full, MMMMMMMMMMMMMMM! vill att min baby kommer hjem nåååååååååååååååååååååååååå! NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!! jaaaaa, så er dt!

Händelserik helg

Fredags - Mamma, Mats och Nalle var på besök i lägenheten. Det bjöds på Tournedois (finare oxfilébit) marinerad i provenceale, till hasselbackspotatis och rödvinssås, och en goood sallad! :) Jag är bra på att laga mat :P Till efterrätt blev det pannacotta med granatäppelkärnor, as gott! Mkt bra, mkt bra! Sedan borrade vi upp alla tavlor, och sedan spelade vi spel! Det var riktigt trevligt! Nalle ville inte ens gå hem när mamma och Mats skulle åka, hehe.

Lördags -  Var först på strängnäs marknad med Sara och Robin. Togg snabb-bilen dit ;) Men det var inte så mkt att se faktiskt.. åkte typ dit och käkade pizza, sen hem. Sara köpte kokosbollar till sin mamma, haha värt. SEdan framåt kvällen var vi hemma, med Robin såklart, Sara och Johan. Drack öl och tittade på fotbollen sve - lie. Vi vann ju med 3-0 så det va gött! Skitkul, jag var helt galen och ba skrek ut "JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! SÅDÄR JA!!!!!!!! KOM IGEN SVERIGE!!!!!" när Sverige gjorde mål, haha! Gapade så det hördes till andra sidan stan. Det var högljutt men mkt roligt! Sedan drack vi ännu mer och spelade spel, och det var ännu mer högljutt, kul som fan! Så kom Marcus och Oskar och var med. Det va roligt. Så försvann Faltin mitt i allt, var tog du vägen egentligen? Men vi stack ut iaf, jag dansade hela kvällen på högtalarna, faan vad jag dansade! Sick asså!! Träffade en massa gamla kompisar som jag dansade med och jaa, dansade på vartenda bord jag gick förbi, och upp på porrstångarna och dansade kring dom, it was craaazy!!
Sedan stack vi hem och hade efterfest, den va allt annat än lugn!! Galet är bara förnamnet!! Tror att vi alla är överens om den saken. Fy fan, haha! Ah vilken lördag, den kommer jag nog aldrig att glömma, hehe. Det var ett äkta RockParty!

Lyx, Lyx, lyx!

Igår bar det av mot Stockholm. Jag och min man åkte på inredningsmässa på älvsjö. Det var väl si sådär.. Men men, sedan gled vi in till Stockholm city för att byta armband på hans billiga klocka! Bara det nya bandet: 4000 kr!! Sinnes!
Jojo..sedan gled vi över till en av Sveriges finaste restauranger - F12 mitt i Stockholm.
Förrätt till mig - lobster (rätt ok hummer men portionerna är ju inte i det största laget)- 300 kr

Huvudrätter: (Mellan 350 - ca 600 kr) 
Sjötunga
Vildand
Lamm
Oxrygg i torkad lime med oxmärg

Fanns dock två huvudrätter till men kommer inte ihåg dom. Den sista kommer jag mest ihåg för jag kunde inte annat än att äcklas av den. Det är inte direkt så att det vattnas i munnen när det står oxrygg, oxh oxmärg, BLÄÄÄÄÄÄ!!!! Jag höll på och börja gråta, seriöst alltså - man slår sig ned på en  restaurang, rankad som en av de finaste i Sverige. Så äcklas man av menyn. Jag kunde bara inte välja något av det! Antingen lät det vidrigt, eller så var det ju av den enkla anledningen att jag inte äter vilt - 80% av menyn bestod av viltkött! Jag tog in den vegetariska menyn!!

Skulle dricka ett glas rött till - sade att "ta in vilket du vill" och tänkte sen att OH NO nu får jag självklart in ett glas vin för typ 500 kr! En flaska vin kan liksom LÄTT kosta 5000 kr på ett sådant ställe!! *ooops*

Jäjä.. Vi fick in preförrätt, en förrätt innan vår beställda förrätt - 3 vita skedar med elegant upplagd "mat" Tasters så att säga. Det fina var att vi hade en servitör som till vår tjänst berätta vad vi fick in, hur det skulle smaka o.s.v. Annars hade jag nog vart mycket kritisk till att äta mycket av det vi fick in, hahaa!
Min lobster till förrätt var äcklig. Min huvudrätt var väl sådär.. men efterrätten var ok.. Men mycket märkliga smaker! Det är dyrt men inte ens gott! Det godaste var rödvinet och fördrinken! 3 servitörer hade vi iaf, som kom och drog in och ut stolen när man reste och satte sig ned.. Kallade herrn på franska haha! Ja det var roligt. Jävligt kul att ha vart där! Men aldrig mer, det var vi nog båda överens om. Vinet gick bara på 105 kr/glas så det va ju lugnt. Normalpris på en restaurang.

Notan då? 1700 kr, för två. Där är dricksen inräknad.


Tack baby för de jättefina blommorna, en rolig dag och fin middag!!

Poker på klubben

Hejsan! Nu sitter jag på klubben och ser på när alla duktiga spelare sitter och spelar om en massa pengar! Min andra familj som äger denna klubb. Sara, tror inte att du hade tyckt det var så roligt här ändå..
Men men, idag har jag köpt en ny mobiiiil iaf! Vart en Sony Ericsson w850i. Får hoppas att ingen jävel slänger den i väggen nu bara. Maestro sa igår att jag skulle be säljaren ringa tills hans jobb på elgiganten (köpte den på elgiganten hemma) så skulle jag få den till ett bra pris, kompispris som det nu kallades. Men kvinnan mena på att det skulle bli DYRARE?? Hon visade och det blev fucking dyrare, nice kompispris :/
Hmm.. jaja.. så är det med det. Mamma och Mats ska komma på besök i lägenheten nästa vecka och äta middag! Trevligt, trevligt! Nu börjar jag få slut på ideer om vad jag ska berätta i mitt händelserika liv. Har ju knappt gjort annat än att lega i sängen sedan i söndags. Men nu börjar jag bli friskare! Nu laddar jag upp inför helgens planerade resa till Göteborg! Ut på Liseberg och härja, sen sova över med 8 tjejkompisar och ut och göra stan osäker! Det är jag och min baby Sara bra på!! Kommer bli gryyyymt kul! Longing!

Anna!! Ska vi vara från Norge i helgen lr?! haha norGGGGGGGGe!!! Glöm INTE lägga vikten på G:t! (internskämt) *asg*

SUCK!!!!!!

Jaa, i söndags vart jag suuupersjuk! Har legat sjuk ända sedan dess, som en döing med feber, halsont och ångest! Vill ut och träffa mina vänner, men jag kan inte göra ett skit! :(
Hmm.. ingen mobil har jag heller, en viss man slängde sönder den i lördags! *arg* Så jag går inte att kontakta så bra.. Sjukt jobbigt att inte ha en mobil! Men du ska betala en ny till mig, men jag vet bara inte vad jag vill ha för mobil.. Någon som vet något bra förslag?

RSS 2.0