Klarar inte det här

Det har småpratats Las Vegas hit och dit för vår del. Tyvärr kom smällen igår om att det skulle bokas resa kanske redan idag. Säsongen är dessutom i juli månad, då man förmodligen kommer jobba som mest. Inget Las Vegas för mig då. Fick en hård klump i magen av obehag igår när samtalet ägde rum. Det var inte längesen vi had diskussioner om resmålet. Robin berättade om vilda fester med halvt nakna tjejer i badkar. Att det är skönt att sitta vid poolen och ta en drink, I can see why. Och så har vi ju så klart, det som de flesta åker till Las Vegas för - kasinon. Det vet man ju att det är ju inte sällsynt med snygga brudar som går runt och jagar miljonerna. Det finns ju inte heller bara en eller två strip klubbar.
Ett gäng rika grabbar som åker, vad kan inte hända liksom? Förstår nog nu känslan och oroan som Robin kände innan jag skulle åka iväg. Men men. Jag ska ju åka bort jag med, och det ska ju vara samma förutsättningar för mig, som för honom.

Men innerst inne försöker jag ändå att inte tänka på det. Och jag vill inte höra talas om nått Las Vegas eller poker inom den närmsta framtiden. Har fullt upp med att jobba med mig själv, att inte tappa kontrollen. Så redan igår så börjas de prata om detta. Kommer upp idag och ser msn. Nee, jag klarar inte det här.

Vill inte känna den här stressen och oron, men det är fan omöjligt.. :(


♥ Skriv kommentar ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0